Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та переваги професійного ремонту квартир

Автор: Таня
26.04.2020 15:07

 

Якщо вашій квартирі необхідний ремонт, то в першу чергу необхідно вирішити, робити його самостійно чи залучити фахівців. Якщо спроби самостійного ремонту вже були, то ви сповна відчули, скільки сил, часу і нервів він забирає. При цьому кінцевий результат радує не завжди, а економія коштів не така суттєва, як хотілося б.

Тому чаша терезів усе частіше схиляється на користь професіоналів, які гарантують якісне виконання будь-якого вашого бажання і в стислі терміни. 

Які переваги дає професійний ремонт?

  1. Виклавши запрошеному дизайнеру свої давні бажання і власне бачення вашої нової квартири, ви отримаєте їх професійне втілення, причому відповідно до будівельних та санітарних норм, про які ви навіть не здогадувалися. Крім оновленого дизайну ви отримуєте ергономічне і комфортний життєвий простір, де все буде підлаштовано під ваші звички і спосіб життя. 
  2. Вибираючи професійний підхід до проведення ремонту, ви отримуєте гарантію на всі проведені роботи, причому в особі однієї великої компанії, а не численних дрібних ремонтних бригад, які можливо вже припинять своє існування до моменту пред'явлення претензій. Також, при виникненні проблем під час експлуатації житла, їх оперативно і безкоштовно усунуть.
  3. Ремонтна компанія yut-komfort володіє всім необхідним обладнанням для здійснення будь-якого виду робіт, завжди в курсі нових будівельних технологій і більш досконалих матеріалів, а її співробітники відрізняються великим досвідом роботи і відповідальним підходом до справи. Наявність в одній фірмі різнопрофільних бригад дозволяє проводити одразу кілька видів робіт, що істотно прискорює терміни ремонту, відпадає необхідність залучати інших фахівців.
  4. Залежно від можливостей і бажань клієнта відремонтувати можна одну з кімнат або всю квартиру повністю, провести косметичний або капітальний ремонт, з супроводом дизайнера або без. Але незалежно від масштабу робіт ставлення до кожного об'єкту буде відповідальним і високопрофесійним. 

Необхідність договору

Поважаюча себе фірма завжди укладає з клієнтом детальний договір, де обумовлені всі нюанси майбутніх робіт: від створення проекту до орієнтовних термінів закінчення ремонту, використовувані матеріали, детальний перелік послуг із зазначенням їх вартості, які гарантійні зобов'язання візьме на себе підрядник. Все це вимагає ретельного вивчення, при необхідності можна вносити доповнення. Договір - це ваша гарантія якості проведених робіт.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99