Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Зручний конвертер валют онлайн: всі переваги

Автор: Таня
26.04.2020 14:56

 
 
Для здійснення операцій на зарубіжних ринках, правильного розрахунку імпортних та експортних операцій, успішного ведення бізнесу необхідно знати актуальний курс валют, правильно конвертувати одну в іншу і навпаки.
 
Мандрівники, підприємці, шопоголіки потребують корисної інформації щодо грошових одиниць в різних країнах. Курс валют для їх обміну в різних банківських системах постійно змінюється. Бізнесменам важливо відстежувати динаміку, щоб укладати угоди з постачальниками, контрагентами, замовниками без фінансових труднощів. Особливо це стосується фірм і компаній, приватних підприємців, які працюють з іноземцями. Конвертер валют використовується ними для оперативного перекладу одних грошових одиниць в інші, розрахунків в режимі реального часу.
 

Переваги онлайн-калькулятора, конвертера валюти

 
Вдале висновок взаємовигідних угод, отримання інформації про поточний курс - ці переваги конвертера залишаються актуальними. До інших переваг онлайн-калькулятора валюти відносяться:
 
  • максимально точний результат при виконанні операцій, пов'язаних з грошовими переказами;
  • щоденне оновлення інформації;
  • конвертування фінансів за поточним курсом або на певну дату;
  • виконання всіх розрахунків в режимі онлайн з дому або офісу без відвідування банківських філій;
  • доступність інформації - не потрібно запам'ятовувати курси валют, оскільки можна подивитися дані в будь-який момент;
  • здійснення операцій в будь-який зручний час;
  • вибір відповідного обмінника з найбільш вигідним курсом;
  • великий перелік іноземних валют для конвертації.
 

Як скористатися?

 
Щоб отримати потрібні відомості про грошові одиниці різних країн, конвертувати їх, слід вибрати валюти, які цікавлять вас за даним посиланням https://usd.ru.currencyrate.today/rub, а потім потрібно вказати суму, яку потрібно розрахувати. За кілька секунд конвертер переводить одну валюту в іншу за поточним курсом і відображає цю інформацію.
 
Американські, канадські і австралійські долари, євро, російські рублі та гривні, юані, хорватські куни і інші іноземні гроші є в списку, що випадає на сайті. Тому ви можете легко підібрати той варіант, який цікавить для укладення угоди з партнерами або взаємовигідних розрахунків. Онлайн-конвертерами з надійних інтернет-ресурсів користуються приватні особи і комерційні організації.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99