Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як потрапити на американську фондову біржу?

Автор: Таня
09.10.2019 11:46

Заробляючи гроші методом трейдингу, всі трейдери прагнуть потрапити на американський фондовий ринок, адже саме там знаходяться всі найцінніші акції. Новачкам здається це неможливим, а досвідчені гравці часом подовгу сидять на одному місці, боячись втратити отримане. Але ж якщо не діяти, то капітал сам не прийде.
 
 У статті ви дізнаєтеся як вийти на американський ринок, щоб мати стабільний заробіток, дізнаєтеся про самих великих американських біржах і що необхідно зробити, щоб впевнено себе почувати на найбільших біржах світу.
 
Що таке фондова біржа, і які найбільші американські фондові ринки?
 
Щоб мати стабільним доходом і укладати вигідні угоди потрібно чітко розуміти що таке фондова біржа.
 
Фондова біржа - це ринкова система, де продають і купують цінні папери. Це відмінна можливість для компаній, яким потрібен капітал, випускати акції та отримувати прибуток від володіннями цими паперами. До речі, дізнатися, як відкрити рахунок для торгівлі на фондових біржах США ви можете, перейшовши по ссылке на сайте sdg-trade.com.
 
Найбільш впливовими біржами світу є американські, найвідоміші серед них це:
 
- Нью-Йоркська фондова біржа NYSE, є однією з перших фондових бірж в світі. Тут зосереджені всі цінні папери світу і знаходяться близько 4 тисяч компаній, що продають акції;
- NASDAQ - масштабна незалежна біржа, де мешкають найвідоміші компанії в сфері IT. Саме на цьому майданчику знаходяться світові лідери (Microsoft, Apple, Facebook і Google);
- AMEX - третя за значимістю в Америці фондова біржа, де близько 10% обороту цінних паперів припадає на цю фірму.
 
Величезною перевагою є те, що стати учасником біржі може абсолютно кожен. Сучасний світ без обмежень, залишається справа за малим - зважитися почати торги.
 
Чому всі прагнуть вийти на Американський фондовий ринок?
 
Всі успішні трейдери успішно ведуть торги на американському ринку, нижче можна побачити чому серед багатьох фондових бірж, Америка веде лідируючі позиції:
 
- все найбільші компанії світу випускають акції на американських ринках;
- фондовий ринок США знаходиться в планомірному збільшенні;
- багатьох приваблює своєю зрозумілістю, логічною реакцією на новини;
- прямий вихід.
 
До того ж, ринок цінних паперів в Америці бере свій початок з 1870 року, який вже сформував цілу історію, свої традиції, злети і падіння і устоявся на такій нестабільній майданчику. Всі відомі світові компанії спрямовані саме на Америку, що дозволяє вибирати найбільш якісний продукт. Всі акції ретельно відбираються і виводять на ринок тільки перевірені і перспективні компанії.
 
Що необхідно зробити, щоб вийти на Американську біржу?
 
Всі трейдери прагнуть вийти відразу на великий ринок, і правильно, адже це хороша практика в світі цінних паперів. Але і без підготовки не варто ризикувати, найголовніше на фондовому ринку - вміння аналізувати. Яким правилам слід дотримуватися, щоб вийти на американський ринок цінних паперів?
 
1. Зрозумійте як саме ви будете вести торги, якого продукту, за який період, дуже важливо продумувати кожен крок;
2. Весь час розвивайтеся, вчіть, розумійте специфіку кожного продукту, не потрібно бездумно купувати акції, в надії на удачу;
3. Підбирайте перевіреного брокера. який направить до правильної компанії і дійсно зацікавлений, щоб ви змогли заробити гроші.
4. Не боятися ризикувати і програти. Шляхом помилок, злетів і падіннями можна досягти успіху.
 
Безспірне, що самостійне навчання неот'емлівой частина роботи, але спілкування з професіоналами виводить на інший рівень і допомагає рухатися вперед. Виберіть торгову компанію з навчання, яка має команду, що складається з професіоналів, повністю занурюються в свою діяльність. Ваші викладачі повинні бути зацікавлені в тому, щоб ви розширювали свої рамки і виходили на світовий рівень, завдяки широкому спектру курсів навчання для трейдерів, з можливістю відкрити свій рахунок на кращих світових біржах.
 
Які відкриваються можливості, після проходження курсів в торговельних компаніях:
 
- можливість вийти на стабільний дохід;
- повна консультація при відкритті свого рахунку на американській біржі;
- супровід у відкритті рахунку у американського брокера;
- отримати цінні знання та розробити свій власний стиль успішних торгів;
- отримати актуальні сервіси, для надійної і комфортної торгівлі.
 
Розширюйте кругозір і прагнете до світових масштабів, відкрити свій рахунок на найвідоміших біржах легко, при правильному супроводі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99