Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит на карту: переваги

Автор: Таня
12.09.2019 22:01

Кредитування фізичних та юридичних осіб по праву користується величезною популярністю на сьогоднішній день. Це одна з найбільш затребуваних послуг у сфері фінансового бізнесу і практично кожен дієздатний громадянин України знає, що таке кредит і навіть брав кредит у споживчих цілях. Серед представлених на сьогоднішній день кредитних продуктів найчастіше зустрічаються кредити на карту, отримання яких здійснюється за допомогою використання мережі інтернет, включаючи створення і відправку заявки на видачу.
 
Варто відзначити, що онлайн кредити на карту дозволяють не просто заощадити час на візити до банку, але також отримати максимально вигідні умови. Це може бути лояльна процентна ставка по кредиту, зручний термін виплати заборгованості перед банком, а також придбання тих чи інших пільг і привілеїв клієнтом для подальшого їх використання.
 
Важливою перевагою отримання кредитних коштів на карту онлайн є можливість відмовитися від стомлюючого візиту в банківський офіс або спеціалізоване відділення. Відвідавши офіційний сайт банківської організації потенційний позичальник самостійно заповнює кредитну заявку і навіть відправляє заяву на розгляд банком. На допомогу клієнту завжди готовий прийти консультант, який працює в режимі віртуальної реальності в справжній годину. Також позичальникові доступні операції з оформлення кредитної заявки в самостійному режимі.
 
Основні переваги кредитів на карту
 
Не менш важливим є те, що вибираючи займ на карту, клієнту не потрібно подавати довідку про доходи. Як правило, вибираючи отримання на зарплатну карту, банк уже має відомості про реальний дохід особи і це значно спрощує завдання щодо схвалення і прийняття окремих умов для видачі кредиту тому чи іншому споживачеві.
 
Інформація на сайтах про актуальні кредитні продукти дозволяє швидко і ефективно вивчити пропозицію, отримавши вичерпні відомості про те, на якому з представлених продуктах краще зупинитися. Крім того, кредит онлайн на карту володіє найвищим попитом у зв'язку з тим, що:
  • виплата платежів може здійснюватися шляхом зарахування коштів на дану карту;
  • інформація про руху фінансових коштів доступна в особистому кабінеті на сайті банку;
  • карта завжди знаходиться під рукою (без відвідування банківського відділення).

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99