Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який хостинг підійде для інтернет-магазину?

Автор: Таня
06.09.2019 12:34

 
Багато власників при створенні інтернет-магазинів стикаються з певними труднощами. І насправді тут нічого дивного немає, адже онлайн-проект повинен бути не тільки доступним для користувачів, але і при цьому приносити хороший прибуток в майбутньому.
 
У цій статті ми з вами поговоримо про вибір хостингу для інтернет-магазинів.
 
Перш за все, давайте ще раз розберемося, що таке хостинг. Це місце на диску, призначене для розміщення певного веб ресурсу. В даному випадку для онлайн супермаркету. Сервер, на якому він буде розташований, повинен містити в собі всі необхідні файли для адміністрування, а орендувати сервер ви можете за даним посиланням https://cityhost.ua/vds/ вже зараз. Крім усього іншого, хостингом називається майданчик для зберігання бази даних, при підключенні до якої можна отримати всю необхідну інформацію.
 
Наданням хостингових послуг займаються спеціалізовані компанії, такі як https://cityhost.ua/, які у свою чергу зосереджують основну увагу на безперебійному і моментальному функціонуванні сайтів. Таким чином, користувачі в разі потреби можуть без проблем перейти на потрібний ресурс. Насправді при виборі хостингу для інтернет-магазину немає нічого особливого. Тут необхідно керуватися тими самими критеріями, що і для інших сайтів.
 
Багатьох власників цікавить питання, чи можна використовувати безкоштовні послуги для інтернет-магазину? Тут можна відповісти однозначно, немає. Для того щоб отримати якісну і біс перебійного роботу ресурсу, потрібно скористатися платними послугами. Це в свою чергу забезпечить повну відсутність будь-якої реклами на сайті, надання домену верхнього рівня, стабільне функціонування ресурсу і багато іншого. Що ж стосується безкоштовного хостингу, з ним домогтися таких висот не вийде.
 
Послуга хостингу повинна надаватися дослідної і надійною компанією, яка протягом кількох років спеціалізується на даному питанні. Тільки в цьому випадку можна розраховувати на отримання потрібних послуг за певну вартість.
 
Для того щоб розставити всі крапки над «і» і підібрати якісний хостинг, потрібно розібратися з кількома критеріями:
 
1. Наявність цілодобової технічної підтримки.
2. Обов'язкове щоденне резервне копіювання.
3. Надання всіх необхідних двигунів для онлайн супермаркету також є важливим моментом.
4. Наявність аптайма.
5. Надання та реєстрація доменного імені.
 
Якщо обраний вами хостинг повністю підійшов за всіма критеріями, можете не сумніватися, ви зробили правильний вибір. А це означає, що інтернет-магазин в майбутньому виявиться досить популярним серед користувачів, що в свою чергу гарантовано забезпечить хороший дохід.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99