Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги депозитного рахунку

Автор: Таня
04.09.2019 22:32

Якщо Ви не знаєте, де зберігати свої важко зароблені заощадження, то депозити будуть хорошою альтернативою для розгляду. Максимально високий рівень сервісу і комфорту надасть банк ПУМБ, де без зусиль можна відкрити депозитний рахунок, адже він є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
 
Зазвичай банки пропонують клієнтам депозитные вклады таких видів:
 
  • Ощадний - терміном від 1 місяця, відсотки можна отримати як в кінці терміну, так і щомісяця
  • Прогресивний - терміном на півроку, процентна ставка зростає щомісяця, що допомагає отримувати додатковий процентний дохід кожен місяць
  • Ощадний - терміном від 1 місяця, можливість поповнити рахунок на протязі всього терміну дії вкладу
  • Капітальний - терміном від 2 місяців і до року, відсутність можливості розірвання вкладу достроково
  • Вільний - можливість зняти частину вкладу в будь-який час.
 
Терміновий депозити, як правило, пропонують більш високу процентну ставку, ніж звичайні ощадні рахунки, до зазначеної дати погашення. Хоч вони і відрізняються від ощадних рахунків, вони є відмінним способом зберегти і примножити Ваші кошти.
 
Так які ж переваги строкового депозитного вкладу?
 
   1. Безпека
 
Рис і дохід йдуть рука об руку. У порівнянні з ощадними, поточними рахунками або іншими нестабільними інвестиціями, такими як акції, нерухомість, золото, - інвестування в строкові депозити забезпечує гарантований повернення, безпеку душевний спокій клієнта. Ви також можете вкладати фіксовану суму щомісяця через регулярні депозити.
 
   2. Гнучкість
 
   Ви можете вибрати різні терміни доходу, які підходять саме Вам: місячні або річні. Ця виплата гарантує, що Ви отримуєте періодичний дохід і можете реінвестувати або продовжити той, який у Вас вже є. Банки також пропонують гнучкі варіанти депозиту, які Ви можете додати до своїх первісних інвестиціями.
 
   3. Ліквідність
 
   Ліквідність - це здатність швидко продати свої активи за ціною найбільш близькою до ринкової. Деякі банки пропонують строкові депозити на мінімальний термін до 30 днів. У деяких випадках навіть мінімальний баланс не є доступний. Таким чином, можна враховувати ліквідність при виборі терміну Ваших інвестицій.
 
   4. Передбачуваність
 
Фіксована процентна ставка по строковому депозиту означає, що навіть якщо ринкові процентні ставки падають або коливаються, Ваші гроші будуть продовжувати заробляти узгоджені відсотки.
 
Оформити депозит в банку дуже просто. Для цього всього лише потрібно заповнити заявку для дзвінка, Вам передзвонить співробітник банку і призначає зустріч, де при відвідуванні відділення Ви зможете оформити депозитний вклад.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99