Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати футбольні бутси: матеріали та маркування

Автор: Таня
20.08.2019 23:18

Футбольні бутси - взуття для професійного спорту, характеристики якого безпосередньо впливають на стан здоров'я футболіста. З цієї причини таке взуття потрібно вибирати максимально ретельно. До найважливіших параметрів відносять матеріал верху і особливості підошви.
 
Як підібрати матеріал верхньої частини?
 
Від якості верхньої частини футбольних бутс залежить їх зручність, зносостійкість і довговічність. У продажу за даним посиланням https://sport-x.com.ua/ua/futbolnie-butsu/ можна зустріти кілька матеріалів:
 
  • синтетична шкіра - бюджетний варіант, що не промокає і добре зберігає форму;
  • поліуретан - погано пропускає повітря, але відрізняється легкістю, міцністю і практичністю;
  • Flyknit - авторська розробка виробника Nike, виготовлена ​​на основі поліестеру;
  • натуральна шкіра - гнучкі і еластичні вироби, що приймають форму ноги з часом.
 
Лідируючі виробники професійної спортивного взуття рідко випускають колекції з одного матеріалу. Найчастіше вони використовують комбіновані варіанти, що дозволяє поліпшити характеристики моделей. Вивчивши різні моделі, можна переконатися в правдивості цього твердження. Водонепроникність такої продукції повністю залежить від якості швів. Найбільш вразливою зоною вважають місце стику підошви з верхньою частиною вироби.
 
Як правильно вибрати футбольні бутси: матеріали та маркування
Властивості підошви - запорука успішної гри
Якість і безпека гри в футбол прямо залежить від характеристик підошви. Їх визначають по маркуванню, яку кожен виробник розробляє самостійно. Найчастіше можна зустріти систему з кількох варіантів:
 
  • FG - взуття для класичного природного газону, що має 11-16 шипів;
  • SG - варіант для пухкого покриття або гри при дощовій погоді;
  • AG - моделі для штучних полів, що підтримують хороше зчеплення.
 
Характеристики натуральних газонів сильно відрізняються від параметрів штучного поля. Зовні такі майданчики для гри в футбол невиразні, але природні покриття вважають більш пухкими. Ці особливості виробники враховують при розробці підошов для різних поверхонь.
 
Асортимент деяких компаній підрозділяється на 8-9 категорій бутс, кожна з яких враховує певні особливості покриття, погодні та інші умови. Шипи можуть виготовлятися із заліза або поліуретану. Перший варіант підходить для пухких натуральних газонів, слизьких полів, а другий - для стандартної поверхні.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99