Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати планшет?

Автор: Таня
21.08.2019 20:16

Щоб вибрати відповідний планшет, потрібно виходити із завдань, які він повинен виконувати. Сенсорні комп'ютери відрізняються не тільки за розміром і якістю картинки, але і за продуктивністю, тому зі своїми функціями можуть справлятися по-різному. Як правило, планшети використовуються для спілкування, читання, перегляду відео, пошуку інформації, ігор. Деякі моделі підходять для роботи з текстами і графікою, і для них особливо важливі технічні характеристики пристрою.
 
Критерії вибору планшета
 
Вибираючи за даним посиланням http://gsm-ka.com.ua/plansheti-mobilnie-telephoni-optom/ планшетний комп'ютер, зверніть увагу на найважливіші його характеристики:
 
  • діагональ і роздільна здатність екрану;
  • процесор;
  • об'єм пам'яті;
  • камера;
  • порти і стандарти зв'язку.
 
Якщо вам потрібно компактний пристрій, який легко брати з собою, варто розглянути моделі з діагоналлю 7-10 дюймів. Вони ідеально підходять для використання в дорозі. Варіанти від 10 дюймів актуальні для використання в якості домашнього комп'ютера. Яскравість і насиченість картинки залежить від дозволу екрану, тому що воно більше, тим якісніше зображення. Найбільш актуальним є формат 16: 9, який відповідає формату кінематографа.
 
Швидкість роботи гаджета залежить від кількості ядер процесора, частоти його роботи. Для об'ємних ігор та інших вимогливих додатків знадобиться процесор 4-8-ядерний, який працює на частоті не менше 1,8 Гц. Чим більше частота, тим вище швидкість роботи. Швидкості роботи і швидкодії сприяє наявність оперативної пам'яті від 4 ГБ, а також карту пам'яті на 64 ГБ і більше. Хороша відеокарта також прискорює роботу пристрою.
 
Для повноцінної комунікації необхідна наявність Wi-Fi, зв'язку в форматі 3G і 4G, необхідних USB-роз'ємів. Перевагою стане наявність слотів для розширення пам'яті.
 
Додаткові характеристики
 
Одна з важливих характеристик - операційна система, яка забезпечує роботу планшета. Лідерами серед ОС є:
 
  • Android;
  • IOS;
  • Windows.
 
 
Планшети Samsung працюють виключно на Android, тоді як гаджети Apple використовуються систему IOS. Обидві вони підтримують всі існуючі програми і мають свої шанувальників. Що стосується Windows, то кількість користувачів значно нижче, а значить і можливості використання програм можуть бути обмежені. Добре, якщо планшет буде мати ту ж ОС, що і інші ваші гаджети - це дасть можливість синхронізації.
 
Також значення має матеріал, їх якого виготовлений корпус. Пластикові планшети мають невелику вагу, не ковзають в руках і менше схильні до нагрівання. Однак вони схильні до механічними пошкоджень і не можуть захистити пристрій при падінні. Більшою міцністю відрізняється металевий корпус. Він більш зносостійкий, виглядає більш ґрунтовно і стильно, але вимагає більшої уваги. На ньому можуть залишатися відбитки, які легко видалити.
 
Сьогодні вибрати потужний і доступний планшет не складе труднощів, оскільки на ринку представлені сотні моделей з різними характеристиками. Чим вони вище, тим довше пристрій буде залишатися актуальним. Проте будь-яка модель з мінімальними параметрами справляється з базовими функціями - інтернет-серфінгів, відтворенням відео і текстів, месенджерами і іншими програмами для комунікації.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99