Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому українці беруть швидкі кредити?

Автор: Таня
20.08.2019 22:05

Якщо раніше їх багато людей обходили стороною, то тепер - особливо з розвитком кредитування в інтернеті - все більше українців воліють вирішувати невеликі грошові складності, звертаючись в приватні кредитні компанії, де можна отримати швидкий кредит.
 
Причина на поверхні - мікрофінансові організації роблять все можливе, щоб зробити процедуру отримання миттєвого кредиту якомога простішою і доступною для громадян. Гроші видають без бюрократії, у вимогах з офіційних паперів тільки паспорт і номер ідентифікаційного коду. Деякі кредитні компанії навіть дозволяють замінити код ІПН будь-яким іншим документом на вибір.
 
Якщо ви шукаєте, де взяти кредит, то тут ви зможете вибрати МФО, яка задовольнить ваші потреби.
 
При оформленні заявки МФО не озвучують клієнтам звичний список вимог, які потрібні в банках - застави, поручителі, довідки з роботи і т. д. не знадобляться. У них інше головна умова - позичальник обов'язково повинен володіти регулярним доходом, і його рівень повинен бути достатнім, щоб не створити проблем при погашенні експрес кредиту.
 
 
 Вікові вимоги м'які - від 18 і вище. Верхня межа досить широкий - 60-90 років. Кредитні компанії поки що залишаються єдиними фінансовими структурами в Україні, де легко можуть отримати кредити як пенсіонери, так і студенти молодше 21 року.
 
Основні цілі, на які беруть експрес кредити українці:
 
  • Найчастіше це термінова необхідність в грошах, коли знадобилося щось купити, а до зарплати далеко, або раптом виникли непередбачені витрати. Сюди ж відносяться затримки зарплати, які не рідкість на деяких підприємствах з недобросовісними керівниками.
  • Друга поширена причина - сезонні і передсвяткові розпродажі. Товари зі знижками знижують навантаження на бюджет, і вигідніше позичити гроші і зробити покупку, ніж пропустити хорошу можливість, і потім заплатити більше. Це стосується і звичайних покупок, так як складно припустити, яким буде курс долара на наступному тижні, і не виросте ціна.
  • Українці часто займають невеликі суми на навчання - оплата семестру в інституті, численні курси підвищення кваліфікації, семінари в інтернеті. Іноді досить одного тренінгу, щоб почати заробляти більше, тому такі мікрокредити легко окупаються.
  • Найбільше миттєвих кредитів беруть перед святами. У цей час навіть може збільшитися термін обробки заявки, так як їх занадто багато. Це гроші на вечірки, романтичні побачення, на покупку подарунків, а також на весільні витрати.
  • До швидких кредитах часто вдаються, коли потрібно терміново внести гроші, зробити платіж - за інші кредити, за комунальні платежі. Простіше взяти мікропозик і уникнути нарахування пені, ніж опинитися в боржниках.
  • Поломка побутової техніки, гаджетів, авто також не залишає часу на пошуки грошей, як і продірявився взуття - це ті витрати, які складно відкласти на потім, і люди часто займають гроші, щоб зробити ремонт.
  • Швидкі кредити беруть представники малого бізнесу, коли гроші потрібні на строкову покупку партії товару, або на заміну устаткування, що вийшло з ладу. Кредити - часте явище в бізнесі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99