Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хороший барбершоп?

Автор: Таня
29.07.2019 15:58

Незважаючи на велику кількість барбершопів, лише деякі з них дійсно відповідають своїй назві. Так може називатися заклад, в якому працюють професіонали своєї справи, і вони можуть створити затишну атмосферу. Адже барбершоп відрізняється від перукарень тим, що в ньому створюється чоловічий клуб, в якому кожен клієнт відчуває себе своїм. Домогтися цього, на жаль, можуть не всі подібні заклади.
 
Увага на деталі
 
Перш ніж вирушити в барбершоп, вивчіть такі нюанси:
 
  • Відгуки. На сайті або міському тематичному форумі не полінуйтеся прочитати інформацію від клієнтів обраного Вами закладу. Чим більше поганих відгуків - тим більша ймовірність того, що туди дійсно не варто йти;
  • Ціни на послуги. Вони не можуть бути занадто низькими - це говорить про те, що це скоріше не барбершоп. Але і занадто висока вартість за укладку або камуфлювання бороди повинна Вас насторожити;
  • Рівень сервісу. Як швидко Ви змогли записатися, чи враховує адміністратор Ваші побажання за часом, прослуховується майстер до Ваших прохань і т. д. У барбершопі повинна панувати дружня і спокійна атмосфера. Крики, хамство і нерозторопність - неприпустимі;
  • Приємні бонуси. Погодьтеся, чашка кави, печиво, можливість подивитися футбольний матч або випити чарочку хорошого віскі - має в своєму розпорядженні, піднімає настрій і дозволяє відчути себе не громадському місці, а в компанії вже давно знайомих приятелів і друзів. Наявність додаткових послуг - каже про турботу і трепетному відношенню до клієнтів;
  • Барбер. Оцініть зовнішній вигляд майстра. Він повинен бути стильним, доглянутим. Хороший барбер не може створювати шедеври, а сам ходити з нерівно відростила бородою і брудним волоссям.
 
Ось лише кілька основних факторів, які впливають на вибір барбершопу. Спробуйте оцінити за допомогою цих факторів заклади у Вашому місті. Впевнені, що Ви знайдете гідний заклад. Ми рекомендуємо перейти на сайт zirulnik.com вже зараз. Це сайт барбершопу, який був першим в Броварах.
 
Підхід до клієнтів
 
Якщо до дорослої людини знайти підхід буває дуже важко, то до дітей - іноді просто неможливо. Але хороший барбер зможе без сліз і істерик посадити дитину в крісло, і перетворити процедуру стрижки в ціле шоу. Саме до таких майстрів хочеться повертатися знову і знову. Адже для них в задоволення зробити клієнта щасливим і задоволеним.
 
Що стосується дорослих чоловіків, то тут можна поспостерігати за роботою майстра під час процедури:
 
  • чи задає барбер правильні питання (якщо одним з перших буде - "як коротко Вас підстригти?", можна йти відразу);
  • чи ділиться своєю думкою з приводу обраної Вами стрижки;
  • чи є зворотний зв'язок під час процедури.
 
Також, можна задати барбер питання про можливість запису до нього на вказаний Вами час. Якщо він скаже, що записуватися до нього потрібно заздалегідь - це хороший знак. Значить у нього багато клієнтів. Якщо ж він відповість, що можна прийти в будь-який час - черг до нього немає, а це вже багато про що говорить.
 
Барбер - це не просто стиліст-перукар. Це майстер своєї справи, який любить свою роботу і може розташувати до себе будь-якого клієнта.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99