Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати ортопедичний матрац?

Автор: Таня
30.07.2019 19:32

 

Перші ортопедичні матраци з'явилися ще в 1950-х роках, коли виявили їх переваги. В ортопедії особлива увага приділяється функціям хребта та суглобів. Спочатку такі матраци використовувалися тільки людьми, що страждають від проблем зі спиною. Але з часом з'явилися моделі, призначені для більш широкого застосування, спрямовані на профілактику та забезпечення комфортного здорового сну.
 
Переваги
 
Спеціально розроблені для забезпечення правильної підтримки і комфорту, ортопедические матрасы мають ряд переваг:
 
  • Максимальна підтримка. Завдяки досить жорсткій поверхні споживач отримує оптимальне положення для сну. Людина менше ворушиться і прокидається бадьорим і свіжим.
  • Рівномірний розподіл ваги. Ортопедичний матрац рівномірно розподіляє вагу вашого тіла, щоб запобігти утворенню точок підвищеного тиску, особливо в області шиї, спини і стегон.
  • Правильне положення хребта. Такі матраци допомагаю зменшити навантаження на хребет і біль в спині.
  • Здорова постава. Допомагає прийняти правильну поставу під час сну, сприяючи більш здоровому кровообігу протягом ночі.
Що всередині?
 
Сьогодні на ринку є безліч моделей з різними рівнями комфорту і підтримки, де кожен знайде оптимальний для себе варіант. Наприклад, фабрика матраців VITA пропонує вашій увазі наступні види матраців:
 
  • пружинні;
  • безпружинні (з пінним, латексним наповнювачем і т. п.);
  • анатомічні;
  • дитячі;
  • скручування (згорнуті матраци, які легко переміщати по квартирі і брати з собою в подорож).
 
Також в їх асортименті ви знайдете наматрацники та подушки.
 
Найбільш популярними є пружинні матраци. Вони в свою чергу діляться на два види:
 
  • з залежним пружинним блоком, всі пружини з'єднані між собою металевим дротом;
  • з незалежним пружинним блоком, де кожна пружина упакована в тканинної чохол, які з'єднуються в стрічки.
 
Саме будова останніх здатне максимально забезпечити підтримку проблемних зон тіла, наприклад, попереку.
 
Кому підійдуть ортопедичні матраци?
 
Тверда поверхня сприяє вирівнюванню постави і зняття тиску при болях в спині. Якщо ви просто вважаєте за краще спати на такій, то вони теж стануть для вас хорошим вибором.
 
Варто відзначити, що підходять вони не всім. Правильний рівень жорсткості і підтримки дуже важливий. Багато матраци можуть не відповідати вашому вазі і виявляться занадто твердими. Згодом це може викликати неприємні відчуття і біль. Тому перед покупкою обов'язково проконсультуйтеся з лікарем або менеджером магазину.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99