Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги вимірювальних приладів Testo

Автор: Таня
21.07.2019 13:20

 
Заміри - дуже важлива частина в будь-якій сфері діяльності. Жодні інженерні або токарні роботи неможливо провести без попередніх замірів. Саме з цієї причини вимірювальних приладів дуже багато і недосвідчений споживач легко може заплутатися. Але ще потрібно не забувати про калібрування приладів, щоб їх показники були дійсними. У нашій статті ми поговоримо про основні класифікації даних інструментів.
 
Вимірювальні прилади Testo
 
Прилади Testo можуть різнитися за різними класифікаційними параметрами. Їх розрізняють залежно від способу подання інформації, методу вимірювань, формою подання свідчень, принципу дії, характеру шкали, а також в залежності від деяких інших ознак.

До речі, якщо вас цікавлять вимірювальні прилади Testo, то радимо перейти на сайт www.testo.kiev.ua вже зараз.

 
За способом надання інформації дані пристосування можуть бути показують і реєструють.
 
Прилади першої групи допускають лише відлік значень заданої величини. Їх більшість, до них відносяться майже всі механічні пристосування, такі як штангенциркулі або мікрометри.
 
Друга група включає в себе апарати, які займаються реєстрацією значень. Цей процес легко миє проводитися як в аналоговій, так і цифровій формі. Такі прилади бувають самописними і друкують.
 
Залежно від методу вимірів дані пристосування поділяються на прилади прямої дії або прямого порівняння. До першої групи слід віднести апарати, які займаються перетворенням показань значень вимірюваної величини, і які не порівнюють його з однойменної величиною. А прилад порівняння займаються порівнянням показників зі значенням, яке було відомо.
 
 Залежно від форми надання свідчень апарати поділяються на аналогові і цифрові. Друга група представляє свідчення в формі цифр, а аналогові - у вигляді функцій.
 
До інших ознак відносять підсумовують вимірювальні прилади і інтегрують інструменти. Показання агрегатів першої групи залежать від суми двох або декількох величин, які підводяться до нього за допомогою різних каналів.
 
Значення інтегруючих апаратів безпосередньо визначаються через інтегрування його за іншою величиною. Крім цього, на дані агрегати поділяються залежно від точності вимірювань, а також виду використовуваної енергії. Остання група може поділятися на механічні, електротепловие, електрокінетіческіе і інші.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99