Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які кросівки вибрати для тенісу?

Автор: Vladislav
20.05.2019 21:18

Більшість медиків сходяться на думці, що запорукою здорового, повноцінного і тривалого життя є правильне харчування, повноцінний відпочинок, ну і, звичайно ж, активне проведення часу. Щоб відпочинок був активним рекомендується займатися яким-небудь видом спорту, який дозволить підтримувати організм в тонусі, але в той же час не буде піддавати організм зайвим фізичних навантажень.

Щоб не нашкодити своєму здоров'ю, дуже важливо, щоб обраний вид спорту був якомога менш травмонебезпечним. Одним з таких видів спорту, який з кожним роком стає все більш популярним в нашій країні, є великий теніс. Якщо раніше великий теніс вважався спортом, доступним виключно для олігархів, то сьогодні займатися ним може практично кожен житель нашої країни.

Особливо радує, що грати у великий теніс можна незалежно від пори року, та й ніякої дорогої екіпіровки для цього не знадобиться. Звичайно ж без м'ячиків і ракетки не обійтися, та й профессиональные теннисные кроссовки вам потрібно придбати. Добре, що сьогодні тенісні кросівки ринок пропонує в великому асортименті. Єдине, що потрібно знати - як вибрати кросівки для тенісу, щоб вони були не тільки зручними, але ще і безпечними для гри.

Як вибрати кросівки для тенісу

Щоб зрозуміти, які кросівки краще для тенісу, вибираючи їх, зверніть увагу на наступні моменти:

  • Тип покриття корту. Саме від виду покриття корту буде залежати вибір спортивного взуття, адже вона повинна забезпечувати надійне зчеплення. Саме тому кросівки тенісні для грунту і для штучного покриття мають різні технічні характеристики.
  • Матеріал. Тенісні кросівки переважно виготовляють зі шкіри або різних синтетичних матеріалів. Штучні матеріали - дешевші, а натуральна шкіра подарує максимальну зручність і комфорт, а також має більшу міцність.
  • Підошва. Кросівки для великого тенісу мають підошву, яка виготовляється з гумової суміші. Щоб забезпечити краще зчеплення з поверхню корту, протектор має зигзагоподібний малюнок.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99