Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що потрібно знати про офшорну компанію

Автор: Vladislav
18.05.2019 16:16

Офшорна компанія - це компанія, яка зареєстрована в офшорній зоні, але свою роботу веде на інший території. Офшорною зоною є країна, яка може надати зареєстрованим компаніям деякі пільги, наприклад, в сфері оподаткування, обміну валют і т.д. Придбання офшору цілком легально і багато компаній користуються їх перевагами. Іноді офшор потрібно для реєстрації в інтернеті, в цьому випадку досить буде мінімального пакета корпоративних документів.

Офшорні території вважаються податковим або валютним притулком для компанії, адже тут діє сувора система конфіденційності і ніхто не цікавиться проведеними зареєстрованою компанією фінансовими операціями. Вигоди цього очевидні. Офшорною вважається лише та компанія, власники якої нерезиденти країни-офшору. Головна характеристика такої компанії, що вона свою діяльність веде за межами офшорної юрисдикції. Вигоди реєстрації компанії в офшорі можуть відрізнятися, проте услуги по оффшорам потрібно замовляти виключно в професіоналів.

Часто вони пов'язані зі зменшенням або повним звільненням від сплати податків, або ж один раз на рік потрібно сплатити незначну посильну фіксовану суму. Країни від офшорних компаній можуть не вимагати звітності по сплаті податків та проведення фінансових операцій. Велика вигода в тому, що навіть під час реєстрації компанії не потрібно виїжджати з країни, адже всю роботу можна провести заочно за допомогою секретарських компаній, які допомагають зробити все юридично правильно.

У чому особливості офшорної юрисдикції

Держави офшорної зони часто відрізняються слабким економічним розвитком, тому для залучення додаткового капіталу надають нерезидентам країни можливість відкрити бізнес на пільгових умовах, при цьому отримують початковий внесок і гарантують повну конфіденційність. Умова зареєстрованої компанії працювати за межами країни дозволяє регулювати економічну ситуацію всередині офшорного держави без залучення іноземних компаній-конкурентів.

Країна з офшорної зони отримує прибуток при реєстрації іноземної компанії на своїй території, мінімальний податок на прибуток (не завжди), щорічну виплату від компанії. Також умовою отримання офшору часто є надання робочих місць місцевим жителям, додатково потрібно врахувати виплату секретарським компаніям за оформлення документації та оплату оренди, комунальних і комунікаційних послуг.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99