Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що є найважливішим в будівництві? Спілкуємось з директором будівельної компанії Козаком Михайлом Михайловичем

Автор: Vladislav
18.04.2019 19:59

Нещодавно наша читачка задала нам наступне питання: «що є найважливішим під час будівництва приватного будинку». І ми задумалися, бо у кожного виникла своя версія відповіді на дане запитання. Сьогодні ми вирішили поспілкуватись на цю тему з директором і власником будівельної компанії, щоб отримати відповідь з перших вуст.

 

Для початку декілька слів про нашого сьогоднішнього візаві. Пошукавши трохи у мережі, на сайті будівельної компанії КМ Буд: https://kmbuilding.com.ua ми знайшли таку людину, як Козак Михайло Михайлович. За інформацією, яка приведена на головній сторінці даного сайту, це її засновник та директор. Ми вирішили зв’язатися за паном Михайлом по телефону та задали йому запитання нашої читачки, на яке він люб’язно погодився відповісти. Далі пряма мова.

«Зважаючий на свій великий досвід у сфері будівництва та ремонту, спілкування із замовниками, я точно можу сказати, що головне – це не складнощі проектування, не клопоти з підведенням інженерних комунікацій, навіть не велика вартість якісних будматеріалів. Головне, на мою думку, це вміння людини прийняти рішення. Багато клієнтів телефонують, задають грамотні питання – видно, що люди цікавилися цією темою та володіють інформацією. Деякі з клієнтів приїжджають до нашого офісу, ми їм показуємо свій колектив, робимо попередній кошторис, але вони беруть час на роздуми. І це не тому, що хтось з конкурентів запропонував їм кращі умови співпраці. Ні. Ми впевнені у якості своєї роботи та кваліфікації наших штатних спеціалістів. Люди йдуть «думати» саме тому, що вони не можуть прийняти рішення, відважитись на відносно довготривалий процес будівельних робіт. І ми їх розуміємо, бо будівництво – це не просто прийти та купити готовий будинок. Щоб все вдалося саме так, як планувалося, нам треба постійно співпрацювати з замовником, іноді навіть викликати його на об’єкт для уточнення якихось нюансів. Кожна чесна будівельна компанія відверто про це говорить перед початком робіт і ми в тому числі».

Отже, ви хочете сказати, що вся проблема в тому, що люди просто лякаються труднощів? – запитали ми у пана Михайла.

«Так, коли до людини доходить остаточне розуміння всіх етапів будівництва, всіх фінансових складових цього процесу, багато людей просто бояться, що найближчим часом у них не вистачатиме часу, грошей, або вони просто бояться змін».

Що би ви порадили нашим читачам? – саме таке запитання ми задали на останок Михайлу Михайловичу.

«Навчитися приймати рішення. Це дуже важливо у всіх аспектах життя».

Ось така вийшла цікаво та корисна розмова. Сподіваємося, нам вдалося відповісти на питання багатьох наших читачів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99