Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Доставка квітів у місті Хмельницький

Автор: Vladislav
20.03.2019 02:15

Promotion

Вибираючи доставку квітів у Хмельницькому, кожна людина стає перед серйозним вибором. Так, життєво важливим такий вибір точно не назвати, але ж нікому не хочеться переплачувати за послуги компанії, додатково оплачувати доставку та сумніватися в тому, що створений букет дійсно сподобається одержувачу.

Сумнівів дійсно багато, але їх усі розвіє співпраця з нашою фірмою. У нас ви отримаєте всі переваги моментально, зокрема – це безкоштовна доставка в будь-який кінець міста, що практикує далеко не кожна фірма. Від вашого дзвінка до появи кур'єра в дверях одержувача – всього 90 хвилин!

Що стосується свіжості букета й відсутності переплати, їх гарантує наше щільне співробітництво з оптовою фірмою. Ми не платимо за оренду фізичного магазину, завдяки цьому можемо пропонувати лояльні ціни на букети. Свої замовлення ми формуємо лише після дзвінка клієнта. Наші букети ніколи не стоять в магазині годинами в очікуванні свого покупця.

Якщо маєте бажання, кожен букет може бути доповнений м'якою іграшкою або смачним презентом. Фрукти, шоколад, торт, цукерки – все це здатне зачарувати кохану ласунку.

Листівка з найкращими побажаннями й фотозвіт – це те, що отримає кожен клієнт, незалежно від суми замовлення. Залиште кілька теплих слів – і дорога людина ще довго буде з вдячністю та ніжністю згадувати ваш подарунок. Фото ми надішлемо на емейл або в будь-який месенджер.

Ми працюємо не тільки якісно, але й дуже швидко, створюючи красиві букети з найпопулярніших квітів всього за півтори години. За час нашої роботи нам довірили створення букетів більш ніж 17000 клієнтів, велика частина з яких звернулася до нас знову. Це говорить багато про що.

На допомогу в квіткових питаннях завжди готові прийти наші консультанти. Вам підкажуть, який букет та оформлення найбільш гармонійно підійде винуватцю урочистості. При необхідності можете довірити вибір квітів нашим фахівцям, замовивши букет на смак флориста.

Оплатити послуги нашої фірми неймовірно просто, як за готівковим, так і безготівковим розрахунком: Visa MasterCard, Приват24, система грошових переказів MoneyGram та WesternUnion. Навіть найскладніші букети будуть створені зі стовідсотковим урахуванням кожного вашого побажання. Втім, вистачить слів – замовляйте квіти в Хмельницькому з доставкою прямо зараз у нас на сайті, і вам більше не захочеться співпрацювати ні з ким іншим – це ми вам обіцяємо.

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)

+38-095-388-27-00

+38-063-388-27-00

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99