Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переводимо гроші з карти на карту легко та швидко

Автор: Vladislav
20.03.2019 14:06

Ви досі платите за звичайні перекази з карту на карту? Чи не розумієте, що таке стягування, виштовхування, карти-донори, транзитні карти. Не знаєте чим відрізняються C2C від міжбанківських переказів (а що це взагалі таке?).

Спокійно. Нічого складного в цьому немає. Просто страшні слова.

Перекладаючи кошти C2C https://uplata.ua/transfers/card2card (з карти на карту) - гроші приходять на карту практично моментально. Пара-трійка секунд і вони на місці. Нам потрібно знати лише номер картки отримувача (при виштовхуванні) або донора (при стягуванні), термін дії пластика і CVC-код.

Банківські перекази йдуть «трохи» довше.

Чуть-чуть - це 1-3 робочих дня. На практиці в середньому 1 добу. Якщо відправити міжбанківський переказ в першій половині дня, то висока ймовірність, що одержувач побачить їх у той же день, ближче до вечора.

Згадую з посмішкою себе кілька років тому. У мене була оформлена іпотека в одному банку. А заробітну плату отримував на карту іншого банку. Доводилося спочатку йти знімати зарплатні гроші. Потім топати в іпотечний банк і вносити черговий платіж по іпотеці.

Іноді, коли було лінь мотатися між банками, робив переклади з карти на карту. Сплачуючи щось близько 1,5-2% з суми платежу за переклад. І мене постійно душила жаба, віддавати зайві гроші. Тому в основному витрачав час на походи в банки.

Зараз все набагато простіше. Є 1000 і 1 спосіб перевести гроші між картами. Практично в один клік. Не виходячи з будинку. І найголовніше безкоштовно. У «особливо важких» випадках віддати рублів 10 за операцію.

Читаємо, застосовуємо на практиці і економимо наші гроші. Які зайвими не бувають.

Усередині банку завжди безкоштовно

Як правило, послуга з переказу грошових коштів з картки на картку, між клієнтами одного банку безкоштовні.

Нам потрібно знати лише номер картки отримувача. І більше нічого. У деяких банках доступний переклад за номером телефону (якщо карта прив'язана до цього номеру) і навіть по ПІБ.

Нам знадобиться доступ в мобільний або інтернет-банк. У різних банків хоч і є відмінності в функціоналі мобільних банків, але принцип один і інтуїтивно зрозумілий.

Якщо потрібно зробити переклад: поповнюємо карту потрібного банку і здійснюємо операцію. Якщо такої карти (потрібного банку) немає - не біда. В запасі є інші способи безкоштовних переказів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99