Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Підбір черевиків для сноуборда

Автор: Vladislav
29.12.2018 13:51

Плануєте провести відпустку на гірських схилах, відточуючи навички сноубордингу? Тоді треба вже зараз обзавестися відповідною екіпіровкою.

Наприклад, спеціальними черевиками - від них залежить комфорт під час катання і якість управління дошкою. З пошуком взуття складнощів не виникне, її можна навіть замовити в режимі онлайн. Так, в каталозі на порталі https://unisport.ua/botinki-dlya-snouborda/ представлені різноманітні черевики від відомих виробників.

Магазин порадує не тільки мультибрендовим вибором, а й;

  • помірною ціновою політикою;
  • приватними акціями та знижками;
  • зручними умовами для шопінгу;
  • уважним сервісом.

Визначаємося з розміром

Насамперед підберіть шкарпетки, в яких плануєте кататися, надіньте їх і зробіть точний вимір стопи в сантиметрах. Це пояснюється тим, що виробники черевиків для сноуборду вдаються до Mondo Size. Це розмірний ряд, зазначений в сантиметрах.

Дізналися параметри стопи? Їм і повинні відповідати черевики. На всьому взутті обов'язково вказується Mondo Size, що спрощує пошук. Просто порівнюйте його з розміром ноги. Не треба шукати варіант з запасом - ця специфічна взуття повинна сидіти щільно, інакше кататися буде складніше. Так, є думка, що в більшому за розміром черевику нога втомлюється менше. Насправді це не так. Керувати в такому взутті сноубордом буде складніше, а значить, напруга в нижніх кінцівках тільки зросте.

Обов'язково враховуйте ширину стопи. Цей параметр обчислюється в міліметрах. Зазвичай (last width варіюється в діапазоні від 95 до 110 мм. В залежності від цифри, черевики прийнято розділяти на вузькі і широкі. Треба відзначити, ширину виробники вказують не завжди. Краще поміряти взуття, щоб переконатися в її зручності. Зверніть увагу, що є моделі, ширину яких можна збільшити на пару міліметрів за допомогою спеціального механізму.

Знайшли на поверхні черевика додаткове значення? Це вказана зовнішня довжина підошви. Зараз вона не важлива, про неї користувач згадає пізніше, коли буде проводити настройку кріплень.

Наділи черевики, а вони здаються трохи тісними? Не поспішайте міняти їх. Поступово вони адаптується під розмір стопи і стануть сидіти зручніше.

Важливі нюанси

Розмір визначено? Пам'ятайте, що це не єдина характеристика, яка перевіряється при покупці черевик. Користувачеві також варто звернути увагу на:

  • виробника;
  • призначення;
  • рівень підготовки райдера;
  • жорсткість.

Всі параметри враховані? Тоді покупець залишиться задоволений вибором і зможе з комфортом підкорювати гірськолижні спуски.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99