Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чай Пуер і його корисні властивості

Автор: Vladislav
29.12.2018 14:36

Китайський чай - напій, який має безліч цілющих властивостей. Чай Пуер вважається одним з найбільш корисних його сортів. У цього напою є багатовікова історія. За межами Піднебесної про нього стало відомо не так давно. Цей різновид китайського чаю володіє незвичайним смаком і ароматом, тому сьогодні вона стала користуватися величезним попитом.

Корисні властивості

Пуер сприяє схудненню і заряджає бадьорістю. У його листочках присутній кофеїн і флавоніди, за рахунок чого укрощается апетит і активізується обмін речовин. Таким чином жири починають розщеплюватися набагато швидше, і вага починає знижуватися.

Якщо говорити про бадьорять властивості напою, то вони обумовлені наявністю кофеїну, антиоксидантів, флавонідів і алкалоїдів. Його дія можна порівняти з енергетиками, однак, у порівнянні з останніми, він діє більш м'яко. Напій не викликає тахікардію і тремор рук.

На цьому корисні властивості Пуер не закінчуються. Ефективний він також при проблемах з шлунково-кишкового тракту. Напій сприяє виведенню токсинів, нормалізує роботу органів травлення, стимулює перистальтику кишечника. Варто відзначити його жовчогінні властивості.

Цей чай корисний людям, що страждають на цукровий діабет. Напій знижує рівень цукру в крові. Його рекомендують вживати при тромбофлебіті, оскільки він розріджує кров, зміцнює судини, робить їх більш еластичними.

Чай пуэр має терапевтичний ефект при простудних захворюваннях. У його складі присутні ефірні масла, антиоксиданти і вітаміни, які дозволяють організму протистояти вірусам і бактеріям. Ефект від чаю залежить від способу його заварювання: чим міцніше напій, ті більш тонізуючу дію він надає.

Протипоказання

З цим сортом китайського чаю в першу чергу повинні бути обережні гіпертоніки. Напій сприяє підвищенню артеріального тиску, тому вживати його потрібно дозовано. До протипоказань також належать захворювання серцево-судинної системи. Від Пуер повинні відмовитися ті, у кого є проблеми з порушенням згортання крові. Напій має сечогінний ефект, тому захоплюватися ним при сечокам'яній хворобі не слід.

Щоб отримати від цього китайського чаю максимум користі, необхідно вживати його в помірних кількостях. Хороше самопочуття і заряд енергії будуть вам гарантовані.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99