Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Електронні платіжні системи

Автор: Vladislav
04.11.2018 18:02

Електронні платіжні системи дуже щільно увійшли в наше життя. Нам так зручно оплачувати послуги або товари через інтернет, що ми давно вже вважаємо це нормою. Але ж зовсім недавно це було просто фантастикою. Світ високих технологій, електронні гаманці та електронні гроші зробили це абсолютно нормальним, навіть буденним і нашої нової реальністю.

Платіжні системи

З розвитком торгівлі і сфери послуг для нашого суспільства виникали й удосконалювалися способи, правила і цілі навчальні дисципліни успішних продажів. Вже не новина, що в цій індустрії, покупець отримає будь-який каприз за свої гроші. Навіть самі каверзні і неймовірні запити втілюються в життя, якщо вони належним чином оплачуються. Згадуючи про оплату, все організовано для зручності покупця і продавця. Сьогодні ми маємо величезну кількість варіантів, як оплатити своє замовлення, товар, послугу і ще багато чого тільки входить в ужиток.

Одним з таких варіантів є, вже отримавші свою популярність і активно діючі, електронні платіжні системи. Серед них варто відзначити portmone.com.ua, яка дозволяє проводити велику кількість платежів з мінімальною комісією швидко та безпечно!

Що таке ЕРС (електронні платіжні системи)

Із самої назви даної послуги виходить досить чітке розуміння того, що електронна платіжна система - це система, організована для оплати послуг через он-лайн сервіси, програми, карти яка дозволяє переводити гроші на рахунок негайно, без дій з купюрами.

Вважається, що поява електронного грошового обороту, прямим чином впливає на еволюцію грошей, розвиток культури грошових коштів і їх активності. Розвиваючись, як вид грошової оплати, ЕРС вже зарекомендували себе з позитивного боку. Електронний спосіб оплати вибрали для себе багато організацій, підприємства, не кажучи вже і про інтернет-послуги, в яких ця система платежу є основною.

З появою і початком активного використання в світі електронних платіжних систем починають з'являтися пов'язані з цим процесом поняття. Одним з таких понять є електронні гроші.

Електронні гроші - певний грошовий еквівалент користувача платіжної системи, який фіксується і зберігається на електронному носії в електронному вигляді. Використовується для онлайн оплати, перекладів, платежів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99