Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості та властивості кашеміру

Автор: Vladislav
04.11.2018 15:45

Дана тканина цінується далеко не тільки через своїх зовнішніх даних. Існують і інші не менш цінні властивості кашеміру. Саме вони роблять матеріал ексклюзивним. Зокрема, можна перерахувати такі його особливості:

  • тонкість;
  • виключно мала вага;
  • гипоаллергенность;
  • зносостійкість;
  • високий рівень теплоізоляції.

Перше, що звертає на себе увагу, це надзвичайна товщина волокна, його тонкість. Фахівці, говорячи про кашемир ткань, стверджують, що в цьому її можна порівняти з шовком. Пухові волоски можуть позмагатися за тонкощі з шовковою ниткою. М'якість кашеміру тканини відбувається саме з товщини пуху. Такий матеріал ніколи не буде дратувати і дряпати шкіру.

Легкість пуху - одна з візитних карток кашеміру. Витончена шаль, зіткана з нього, є настільки ажурною, що її без праці простягають через звичайне обручку. Відчуття такої шалі на плечах надає особливого почуття легкості.

Немає пиловим клещуІзвестен кашемір і тим, що не викликає алергії. Це багато в чому пояснюється винятковою екологічністю козячого пуху. До того ж, в такий тканини ніколи не заводяться пилові кліщі, а саме вони є одними з збудників алергії на шерсть.

До речі, на сайті etkani.com/product/mebelnye ви також можете придбати якісні тканини для меблів.

Той, хто носить речі з кашеміру, підтвердить - одяг ця, хоч і легка, але дуже тепла. Пояснюється це малою теплопровідністю пухових волокон, як наслідок високої теплоізоляційної здатністю. Просте одношарове ковдру з кашеміру здатне зігріти навіть у найлютіші холоди. Пух кашмірської кози в 8 разів тепліше овечої вовни, в холод і спеку підтримує оптимальну температуру. Окрім чудової теплоізоляції цей унікальний матеріал не тільки зберігає, але навіть може підсилює тепло.

Зносостійкість цього матеріалу можна назвати легендарною. Вироби носяться дуже довго, звичайно, за умови, що ви за ними буде грамотний догляд. Відомо, що на натуральної вовни з часом з'являються катишки. Кашемір ж стійкий і до їх утворення, як і трикотажна тканина etkani.com/product/trikotazh. Вони можуть виникнути лише після того, якщо носити однин і той же одяг постійно.

Однак на цьому чудові властивості кашеміру тканини не закінчуються. До складу волокон входить тваринний віск - ланолін. Він додає матеріалу не тільки особливу еластичність, а й позитивно впливає на шкіру, пом'якшуючи її. Кашемірова одяг має і м'якими масажними властивостями - лікарі рекомендують носити її людям нервовим, легкозбудливою. Більш того, дослідники з'ясували, що унікальний склад кашеміру робить сам матеріал лікувальним! Якщо при болях у хребті та суглобах носити одяг з такої тканини, то вона здатна заспокоїти, зігріти, сприяти зниженню запальних процесів в організмі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99