Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати якісні меблі для свого дому?

Автор: Vladislav
07.07.2018 16:43

Погодься, що без меблів наші квартири виглядали б куди нудніше. Взагалі, в наш час вже вкрай складно, уявити собі хоч одну квартиру без єдиного, навіть самого звичайного, крісла.

Тому, якщо ти задумав переїжджати на нову квартиру або ж просто поміняти набридли інтер'єр, то тобі обов'язково потрібно про це думати? Як правильно вибрати меблі, на що звертати увагу, якого матеріалу, якого виду? Відмінні меблі роблять багато виробників, але зазвичай їх досить важко знайти. Ось наприклад на сайті 4room можна замовити будь-які якісні меблі для вашого будинку.

План дій

1. Перш ніж оформляти доставку своєї нової меблів на будинок, дізнайся про все, що тільки можна: з чого складається оббивка, каркас, чим наповнений сам диван. Останнє дуже важливо, тому що якість наповнювача визначає те, як довго прослужить тобі твоя меблі. Наприклад, меблі, оббивка якої складається з дерматину, прослужить не так довго, як хотілося б. Вірніше, прослужить вона може бути і довго, але ось свою привабливість втратить року за 3-4 (перевірено на власному досвіді). Якщо ж ти все-таки схиляєшся до надійності, але в той же час до краси, то тут, як мені здається вибір один - натуральна шкіра. Вона просто незамінна, додає розкоші і плюс до всього надійна в експлуатації. Ну а якщо, шкіра тобі не до душі через яких би то ні було принципів, то раджу придивитися до меблів, яка зроблена з текстилю.

2. Далі йде каркас. Він буває двох видів: з дерева і металу. При не постійною експлуатації дивана краще підійде дерев'яний каркас. Якщо ж розкладний механізм буде використовуватися кожен день, то тут краще підійде металева система - так як метал апріорі міцніше.

3. Оглядаємо наповнювач. Для початку зніми з подушки оббивний чохол, а потім перевір його вміст. Якщо при огляді ти виявив, що піна не закрито жодної якій захистом, то звідси висновок один - виробник заощадив кошти не тільки на тканини. Отже, вибирати меблі потрібно з подушками, у яких всередині знаходяться поділу для секцій з піною. Така система не буде продавлюватися і допоможе дивану зберегти свій первозданний вигляд на довгий час.

4. З'єднання деталей, також не менш важливо перевірити. Це робиться для того, щоб буквально через пару місяців, наприклад, диван не довелося везти в ремонт. Скріпити деталі можна різними способами: клейовий основою, скобами, цвяхами, шурупами. Якщо вироби скріплені між собою клеєм, цвяхами, або скобами, то це меблі нижчої якості. Вибирай меблі, яка скріплена шурупами.

5. Перевірка якості збірки. Перед придбанням корпусних меблів, звертай увагу на те, як дверки прилягають до корпусу, це важливо. Якщо зазори знаходяться в зверху чи знизу, то це теж меблі більш низької якості. Згодом зазори будуть розширюватися. Краще вибирай меблі з прозорими дверима в рамі.

На цьому все! Бажаю тобі найміцнішою і красивих меблів в домі!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99