Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Приватні кредити і позики: особливості та переваги

Автор: Vladislav
07.07.2018 16:38

Читайте в нашому матеріалі про особливості приватного кредитування, переваги та недоліки фінансової послуги. Є безліч чинників, які перешкоджають отриманню кредиту. Якщо у людини погана кредитна історія, вона офіційно не працевлаштована, має прострочення в банках, жодна фінансова установа не схвалить кредит.

Але є й інший варіант: звернення до приватним кредиторам. Зваживши всі за і проти, людина приймає остаточне рішення.

Вибрати приватного позичальника не складе труднощів. Знайти позичальника з вигідними умовами та взять кредит без справки днепр можна на спеціальному сайті. Тут можна взяти в борг, отримати допомогу в оформленні кредиту, отримати позику на карту і багато іншого.

Плюси звернення до приватних кредиторів

Приватні кредити несуть в собі певну частку ризику, крім того, такі угоди далеко не завжди вигідні. Але є й чимало переваг, найважливішим є те, що гроші можна отримати навіть в тих випадках, коли банки у виплаті відмовляють. Приватні кредитори не перевіряють кредитну історію і не вимагають довідку з місця роботи.

Таким чином, щоб оформити частный кредит днепр у приватного кредитора, позичальникові не доведеться збирати великий пакет документів. Процедура не займе багато часу, зазвичай на це йде не більше однієї години.

Шанс на отримання грошових коштів зростає, однак, щоб прийняти остаточне рішення, треба знати і з іншою стороною питання.

Мінуси приватних угод

Приватні угоди, як правило, оформляються на короткий термін. Відсоток нараховується на кожен день, часто в якості застави буде потрібно надати цінну річ або майно. Це знижує привабливість кредиту адже якщо вчасно не вдасться погасити кредит, майно можна позбутися. Є варіант продовження, але в цьому випадку розмір переплати значно збільшиться. В цьому випадку, закладене майно можна буде повернути.

Заставне майно

Якщо брати кредит днепр у приватної особи, то в більшості випадків потрібно залишити в якості гарантії заставу. У всіх банківських організацій є стабілізаційний фонд тому вони мають можливість в якійсь мірі йти на ризик. Приватні кредитори цього позбавлені і їм потрібна гарантія виплати. Такою гарантією є заставу.

В якості застави може виступати автомобіль, цінні папери, дорогоцінні прикраси, нерухомість. Від тих цінностей, які запропоновані в якості застави, буде залежати і розмір видаваної суми.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99