Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Доставка з Китаю: деякі особливості

Автор: Vladislav
07.07.2018 16:04

Мабуть, дуже складно знайти таку категорію товарів, яку б не випускали сьогодні в Китаї, до того ж, в кількостях, що задовольняють потреби великої частини світу. Одяг та продукти харчування, автомобілі і електроніка, обладнання, побутова техніка, іграшки, товари для туризму і спорту, посуд - це ще не весь список того, що можна придбати в Китаї. Тим більше, що ціни в кілька разів нижче, ніж в інших країнах. Але проблема в доставці товарів з Китаю. Щоб привезти щось звідти в Україну, знадобиться подолати кілька тисяч кілометрів.

Тому компанія m3cargo.com пропонує повноцінний спектр всіх супутніх послуг з вантажоперевезень, починаючи з моменту укладення договору з постачальниками з Китаю і закінчуючи оформленням необхідних документів. Вам нададуть вибір різних видів доставки, що дозволяють підібрати собі такий варіант, який буде найкращим у Вашому випадку. Вартість доставки таких вантажів в цій фірмі - одна з найдоступніших на сучасному ринку. І все це завдяки активній співпраці з багатьма транспортними компаніями і продуманої схемою логістики. Також потрібно відзначити і те, що розмитнення вантажів з Китаю здійснюється без будь-яких затримок. Можна доставляти збірні вантажі з Китаю, оптові поставки. Все це позитивно виявиться на остаточній вартості послуги.

Кожен клієнт має якісь свої побажання щодо того, як саме повинна проходити процедура доставки из Китая в Украину вантажів. Деякі замовники платять більше, щоб отримати свій товар швидше, а інші звертають увагу, в першу чергу, на розумні ціни і при цьому можуть пожертвувати часом. З урахуванням всіх побажань клієнтів, пропонуються різноманітні варіанти доставки вантажу для того щоб всі могли знайти таку форму співпраці, яка підходить їм найбільше.

А й справді Китай на сьогоднішній день - це найбільший виробник обладнання і всіляких промислових товарів. І не секрет те, що китайські товари коштують недорого. З цієї причини немає ніяких сумнівів в затребуваності сучасних вантажоперевезень з Китаю. Вигідне географічне положення - це те, завдяки чому здійснюється доставка товарів авіа, морськими, вагонними і багатьма іншими перевезеннями.

Ретельний вибір надійних постачальників вантажу, перевізників, правильне заповнення документів - гарантія того, що вантаж прийде строго за призначенням!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99