Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Швидкомонтовані модульні будівлі: переваги, недоліки

Автор: Vladislav
08.07.2018 11:21

Швидке будівництво умовно можна розділити на три основні його різновиди - каркасну, бескаркасную і модульну технології, кожна з яких має свої сильні сторони і складності. Особливостям зведення всіляких ангарів присвячено безліч досліджень. Модульне будівництво стало широко використовуватися порівняно недавно, а тому варто докладніше розглянути його плюси і мінуси. А також дуже цікаво порівняти всі три технології між собою.

 

Переваги модульного будівництва

Переваги модульного будівництва обумовлюються особливостями самої технології. Блокові елементи виготовляються в заводських умовах і ретельно тестуються до випуску на реалізацію, що гарантує їх відповідність всім технічним вимогам і нормам. Блок-модулі виготовляються в порівняно короткі терміни, а збираються в готові швидкобудуюємі модульні будівлі протягом одного тижня, що є найвищою швидкість будівництва серед усіх можливих.

Будівля не вимагає внеексплуатаціонного періоду для усадки, в ньому можна жити або працювати з першого дня. Модульна будова легко демонтується і перевозиться на нове місце експлуатації. Замовник може придбати блок-модулі, що мають внутрішню заводську обробку і навіть меблі, що значно прискорює процес поселення в новій будівлі.

Погодні умови жодним чином не можуть перешкодити процесу зведення модульних будівель, а також їх експлуатації. Спорудження в будь-який момент може бути збільшено за допомогою додавання нових модулів. Блок-модулі виготовляються тільки з високоякісної сировини, а їх вузли роблять максимально міцними.

Недоліки і слабкі сторони

Важливим аспектом при будь-якому будівництві, в тому числі і модульному, є вибір будівельної компанії. Слід довіряти зведення будівель тільки перевіреним професійним бригадам, що добре зарекомендували себе раніше на зведенні модульних будівель, безкаркасних споруд та будівництві тентових ангарів. Відповідально варто підходити і до вибору постачальників матеріалів, тільки в цьому випадку можна до мінімуму знизити можливі складнощі і недоліки модульного будівництва.

Слабкі сторони: мінімум різноманітності форм, які завжди кратні розмірам модулів; нижчий термін служби, ніж при каркасному будівництві ангарів і зведенні безкаркасних аркових споруд; більш висока ціна, зокрема, на індивідуальні проекти; потрібен регулярний ремонт і обслуговування модулів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99