Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Швидкий кредит на карту

Автор: Vladislav
10.06.2018 11:48

Рано чи пізно кожен відчуває потребу в додаткових коштах, щоб вирішити те чи інше фінансове питання. Власних накопичень часом бракує для придбання побутової або комп'ютерної техніки, капітального ремонту, поїздки у відпустку або святкування торжества. У такому випадку можна скористатися швидким кредитом на карту без відмови, який пропонують банки і мікрофінансові організації (МФО). Завдяки їм в будь-який момент людина може отримати позику, причому без необхідності пред'являти довідку про доходи та інші офіційні документи.

Переваги швидких кредитів на карту

Збираючись взяти швидкий і вигідний кредит на карту https://qmoney.com.ua/uk, потрібно уважно ознайомитися з тим, які фінансові установи працюють на ринку, які умови за програмами кредитування можуть запропонувати. Важливо знати про основні плюси оформлення швидких кредитів на карту:

  • Висока швидкість оформлення кредитного договору - протягом 1 години або менше.
  • Дистанційна подача заявки в режимі онлайн, у зручний для людини час (в МФО).
  • Мінімальні ризики відмови, оскільки багато МФО йдуть назустріч і оформляють позики навіть при поганою кредитною історії клієнта.
  • Зручність зарахування грошових коштів - не буде потрібно відвідувати офіс і займати чергу в касу за готівкою.

Можливість витрачати гроші, обналічівая їх через банкомат або за системою еквайрингу (розплачуючись карткою в магазинах через POS-термінали).

Це далеко не всі переваги швидких кредитів на карту, однак і їх достатньо, щоб зробити однозначний висновок про доцільність і вигідність таких програм. Гасити кредит можна різними способами, в тому числі перерахуванням коштів назад на карту через платіжні термінали, електронні системи платежів, касу МФО або банку.

Які документи потрібні для отримання швидкого кредиту?

На відміну від звичайних споживчих програм кредитування і розстрочок, для оформлення яких потрібно кілька днів і великий пакет офіційних документів, швидкий кредит на карту без відмови оформляється набагато простіше. Тут головним плюсом є оперативність, наявність паспорта і другого документа, що посвідчує особу (посвідчення водія). Ніяких довідок, що підтверджують офіційний дохід, брати не потрібно, тому процедура оформлення позики максимально спрощена.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99