Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Професійна косметика для волосся і нігтів

Автор: Vladislav
10.06.2018 11:26

Ідеальні блискуче волосся, які переливаються на світлі шовковим блиском - це мрія багатьох жінок. Образ, навіяний рекламними роликами, міцно засів у головах і став ототожнював з поняттям здорових і красивих волосся.

Мільйони жінок в нашій країні і на всій планеті готові на різні заходи, аби позбутися посічених кінців і тьмяного вигляду пасом. Виглядати, як дівчата з реклами, хочуть багато, але не всі знають, як досягти подібного результату.

Як забезпечити ідеальний вид локонам

Основні критерії гарного вигляду волосся - це їх здоровий стан, тому потрібна профессиональная косметика для волос. Параметри, за якими визначається здоровий стан чи ні, такі:

  • блиск,
  • еластичність,
  • Цілісність (відсутність ламкості, посічені решт),
  • пружність,
  • Відсутність проблем зі шкірою голови і цибулинами (лупи, випадання).

Досягти ідеалу за всіма критеріями можна тільки за допомогою комплексного підходу, застосовуючи средства для волос. Зокрема, необхідно стежити за загальним здоров'ям, охороняти свої пасма від зовнішніх агресивних впливів, дотримуватися водний баланс. Важливим також є якість догляду за локонами.

Важливо правильно мити волосся, фарбувати, живити і робити це регулярно, з використанням якісних засобів.

Засоби для догляду за волоссям

Для того щоб наблизити свої кучері до картинки з реклами, слід регулярно очищати їх, живити, зволожувати. Для цих цілей використовуються такі косметичні препарати, як:

  • шампунь,
  • бальзам,
  • кондиціонер,
  • маска,
  • спреї,
  • Масла.

Якщо доводиться з різних причин часто використовувати фен, плойку, праску та інші електроприлади, то обов'язково пасма слід обробляти стрижні волосся спеціальними спреями з термозахистом.

Крім цього, вас може зацікавити интернет магазин косметики для волос, в якому ви можете придбати якісну косметику за найкращими цінами.

Часто жінки стикаються з проблемою, що, незважаючи на дотримання всіх етапів догляду за кучерями, їх зовнішній вигляд залишається далеким від ідеалу і мало відповідає поняттю здоровий стан. Фахівці пояснюють це досить просто. Виявляється, багато що залежить не тільки від того як відбувається відхід, але і з якими засобами. Жінки часто вибирають косметику по яскравим упаковок або слідуючи популярним рекламним роликам. Але звичайні магазини косметики в основному пропонують споживчу косметику. Заявлені характеристики на такій продукції не завжди відповідають дійсності.

Якщо потрібно помітний результат, то косметологи рекомендують віддати перевагу професійним лініях косметики.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99