Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому плюси однокімнатної квартири?

Автор: Vladislav
27.05.2018 12:56

Однокімнатна квартира - найдоступніший за вартістю житло, тому воно користується величезною популярністю. Незважаючи на те, що площа однокімнатних квартир невелика, у них є безліч переваг.

Купить однокомнатную ЖК Riverstone от застройщика можна на сайті riverstone.com.ua швидко та вигідно.

Переваги однокімнатної квартири

  • Невисока вартість.
  • Вдале розташування. Однокімнатні квартири пропонуються в усіх районах міста. Так що ви зможете вибрати будь-який варіант, навіть в центрі міста.
  • Простіше стежити за порядком. У маленькій квартирі ви не зможете тримати багато речей. Тому вам доведеться періодично викидати старі і непотрібні речі, позбавлятися від мотлоху.
  • Невисока оплата комунальних послуг.
  • Невеликі витрати часу і сил на прибирання. Купить однокомнатную квартиру от застройщика ЖК Riverstone ви зможете всього за пару годин.

Поради для власників однокімнатних квартир

Якщо ви вважаєте, що життя в однокімнатній квартирі незручна, то помиляєтеся. Тут можна чудово організувати простір, виділивши зони для відпочинку і для роботи. Зовсім не обов'язково зводити стіни, щоб розмежувати зони. Можна використовувати для цього ширми або фіранки.

Намагайтеся не захаращувати меблями простір. Спробує вибирати такі елементи меблів, які відрізняються багатозадачністю. Наприклад, це може бути столик-табурет.

Прикрашайте стіни, це зробить ваше житло більш колоритним. Думаєте креативно. Інтер'єр з диваном і журнальним столиком є ​​типовим. Постарайтеся підійти до підбору меблів творчо. Розгляньте незвичайні варіанти.

Сучасне планування однокімнатних квартир є дуже зручною. Квартири-студії при невеликій площі виглядають досить просторими. Відсутність перегородок робить приміщення в них дуже світлим. В таких квартирах багато повітря. Однокомнатная квартира киев новостройка ЖК Riverstone поділена на зони, кожна з яких має своє завдання. Є зона для приготування їжі. Є зона для відпочинку і для роботи.

Однокімнатна квартира є вигідною інвестицією. Якщо ви раптом вирішите переїхати в більш просторе житло, то зможете розраховувати на її швидкий продаж. Якщо ви купуєте квартиру для здачі в оренду, вам не доведеться довго шукати орендарів. У маленькій квартирі набагато простіше і дешевше виконати ремонт. Також не доведеться купувати багато меблів для того, щоб її обставити. Це раціональне рішення для одиноких людей.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99