Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати якісне чоловіче взуття

Автор: Vladislav
27.05.2018 12:33

Осінь - пора холодів і покупки нової пари взуття. Адже напевно хочеться оновити свій порваний і старомодні черевики? Хочеться, щоб взуття відповідала вашому будові, а також підходила під будь-який з ваших образів! Саме тому і був створений інтернет-магазин theman, який об'єднує кращих виробників взуття і одягу в одному місці.

Ідеально захистити в осінню погоду зможе лише гумове взуття.

Звичайно, вона не буде на стільки комфортної, оскільки саме в ній будуть сильно потіти ноги, розвиватися грибкові захворювання, що абсолютно не потрібно вам. Якщо ж поглянути на це з іншого боку, то взуття зі шкіри, має схильність до появи грибків набагато менше, проте може пропускати і вологу, а та мокрота, яка утворюється у взутті, що нагрівається стопою, зможе створити сприятливу обстановку для розмноження бактерій і появи грибків .

Якщо ви думаєте, що вибрати осіннє взуття простіше, ніж зимове, то ви глибоко помиляєтеся.

Яке взуття ми носимо або на скільки важлива якість?

Це складне питання, яке багато людей задають собі щодня. Якщо ви після ходите в офіс, а на вихідних дозволяєте вийти собі на прогулянку, напевно, ваша взуття буде відрізнятися. Але ось і вибрати ці кілька пар взуття на сайті https://theman.com.ua/uk/ не так просто.

Як тільки вихідні настають, це ідеальний привід носити більш випадкові наряди і, повсякденне взуття. Незалежно від того, відправляєтеся ви з дітьми на прогулянку або йдете грати в футбол з хлопцями, ви захочете, щоб черевики були комфортними. Якщо погода за вікном не дуже, не бійтеся. Завжди можна знайти підходящу пару на будь-які погодні умови. Якщо у вас запланований насичений день, тоді наявність зручного взуття абсолютно необхідно, виберіть який-небудь привід і спробуйте нову пару.

Скільки годин ви зможете проходити в ній без почуття втоми? Чим більше, тим краще для вас, так і ноги скажуть спасибі. Шкіряні джинси, наприклад, ніколи не вийдуть з моди, а оскільки кількість їх кольорів дуже різноманітно, підібрати взуття необхідного кольору не так просто, а ось що стосується стилю, тут можна здорово експериментувати. Для темно-синіх або чорних джинсів ви можете вибрати черевики з квадратними носками, додавши кілька яскравих фанкових шкарпеток і блейзер класичного вантажного виду. Змінюючи темні джинси на більш яскравий колір, а також додаючи деякі слайди на черевики, можна не тільки додати вашому образу більш розслаблений вигляд, але також додати цікавих старовинних деталей.

Якщо джинси не ваша річ, то chinos або khakis - відмінна альтернатива, виберіть деякі стильні чоботи пустелі в бежевому, синьому або зеленому кольорах, щоб носити з собою класичний вид, який ідеально підходить для розслабленого обіду. Змастіть їх, поєднуючи з класичним черевиком, коричневий колір додасть більш м'який дотик, яке менш формально, ніж чорний.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99