Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо правильне крісло для керівника

Автор: Vladislav
28.05.2018 12:19

У кабінеті керівника приймаються всі найважливіші для роботи відділу або всієї компанії рішення. У ньому проводяться переговори з партнерами і клієнтами, обговорюються робочі моменти з співробітниками. Все це говорить про високий статус власника кабінету, його відповідальності. Щоб підкреслити це, потрібно уважно опрацювати всі деталі інтер'єру, в тому числі підібрати правильне крісло для керівника.

 

Інтернет-магазин uamag.net пропонує великий вибір кращих моделей під будь-які побажання! Ви можете купить кресло руководителя по приємно доступними цінами. Асортимент представлений якісною продукцією провідних меблевих брендів, які серйозно підходять до виробництва крісел. Швидка доставка здійснюється в межах двох робочих днів.

Від чого залежить зручність крісла для керівника?

На цей показник впливає безліч факторів: продуманість конструкції крісла, використання якісних матеріалів в процесі виробництва, наявність додаткових механізмів регулювання. Так як керівник проводить в кріслі багато часу, він в будь-який повинен відчувати себе максимально комфортно. Відволікаючись на біль в попереку або неприємні відчуття в області лопаток, він втрачає свою ефективність, може втратити деякі важливі моменти.

Спинка крісла

Вибираючи крісло для керівника зверніть увагу на спинку - багато в чому саме від неї залежатиме комфорт в області хребта. Вона повинна бути анатомічної форми, що повторює всі основні вигини спини людини, бажано високої. Наявність підголівника допоможе підтримувати шию, а спеціальні поперекові валики фіксують поперек в правильному положенні, знімаючи з неї навантаження. В результаті начальник набагато менше відволікається на дискомфорт, йому рідше потрібні розминки.

Механізми регулювання

Кожна людина індивідуальна. Щоб крісло можна було підлаштувати під особливості конкретного тіла, воно повинно мати спеціальні механізми регулювання. Наприклад, сучасні крісла для начальника дозволяють підібрати оптимальну висоту і кут сидіння, відрегулювати положення підголівника, поперекового валика або підлокітників. Є можливість регулювати механізму хитання і фіксації вертикального положення допомагає розслабитися під час роботи або навпаки, закріпити спинку при проведенні наради або переговорів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99