Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати паяльник

Автор: Vladislav
12.05.2018 22:18

Паяльник є основним інструментом профільних фахівців, що працюють з радіоелектронікою всіх форматів. Вони здатні нагрів припою до температури плинності, а потім поставити крапку, що сполучає радіодеталі між собою. В даний момент новачкові складно зробити вибір. Необхідно знати, як вибрати паяльник, не тільки базовими характеристиками, але і по типу. У всесвітній мережі є величезна кількість різних рад, велика частина з яких порожниною марна через спроби рекламувати і продавати конкретний тип. Ми спробуємо грунтовно розібратися в усіх різновидах, визначити оптимальні типи, службовці для вирішення певних завдань найкращим чином.

Основи будови паяльника

Він має однакову схему зі звичайним побутовим кип'ятильником. При проходженні струму відбувається прямий нагрів замкненого кола. Це класична схема, до сих пір використовується в роботі. Зараз існує також велика кількість складних високотехнологічних пристроїв, що мають набагато більшу силу.

Між іншим, ви можете купить электроинструмент в Украине за найдоступнішими цінами на сайті 0443622812.com вже зараз.

Основні типи

Спробуємо розібрати, які бувають паяльники, а також опишемо призначення кожного виду:

Паяльник прямого нагріву. Найпоширеніша схема. Ви можете придбати недорогу модель і не боятися її випадково пошкодити. При вмілому використанні він дозволяє здійснювати всі основні операції пайки і розпаювання щодо тонких з'єднань. Все залежить від майстра.

Індукційний паяльник. Нагрівання сердечника, в ролі якого виступає жало, здійснюється за допомогою оперізує котушки індуктивності. Перевагою є можливість плавно регулювати температуру і найшвидший нагрів.

Імпульсний паяльник. Його особливість полягає в подачі імпульсу на жало, що забезпечує практично миттєвий нагрів. Коштує такий пристрій дорого, але воно виправдовує свою вартість довгостроковістю роботи і слабким витратою електроенергії.

Імпульсні паяльники

Газовий паяльник. Він дає спрямовану струмінь газу, розігріваючих поверхню до величезних температур. Це гідна заміна застарілим молотковим моделям. Завдяки приєднаному балончика з природним газом вона забезпечує високу ступінь автономності. Їх часто використовують для роботи з радіаторами та іншими великими швами.

Газовий паяльник

Акумуляторний тип. Рідкісний різновид, яка гарантує ненадовго повну автономність. Його вистачає буквально, щоб поставити 10-20 точок, після чого акумулятор сідає повністю. Він застосовується в місцях, де заборонено протягувати дріт, або в умовах обмеженого простору. За зовнішнім виглядом вони нагадують товсту кулькову ручку.

Паяльні станції. Це спеціалізовані потужні пристрої, що дають можливість подавати струмінь гарячого повітря або імпульси, що розігрівають олово. Це дозволяє працювати з дрібними деталями в домашніх умовах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99