Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно малювати картину за номерами

Автор: Vladislav
12.05.2018 22:45

Картини за номерами користуються стабільним попитом. Справа в тому, що це реальна можливість долучитися до великого мистецтва, але при цьому отримати впевненість в результаті.

Багато хто починав свій мистецький шлях саме з такої техніки малювання. Їли зробити все правильно, то в результаті зображення вийде ідеальним, при цьому складно буде здогадатися, що вона створювалася на основі вже готового зразка. Придбати картины на холсте по номерам в широкому асортименті можна за посиланням po-nomeram.com

Як же правильно малювати, щоб отримати справжній шедевр образотворчого мистецтва?

Почати варто з більш простих робіт. Знайдіть майданчик в будинку, яка добре освітлена і створіть там робоче місце. Підготуйте пронумерований полотно, а саме поставте його перед собою, фарби, пензлі, а також серветки для їх промаківанія. Знадобляться і зубочистки, з їх допомогою можна буде перемішувати фарби.

Почати бажано з підготовки акрилу. Він висихає досить швидко. Саме тому відкривати банки варто лише в момент нанесення мазків. Зазвичай фарби вже пронумеровані, і їх не потрібно змішувати. Але завжди залишається місце для творчої складової.

Фарби необхідно відкривати дуже дбайливо, оскільки грубість може привести до пошкодження флакона. Починати бажано з великих деталей. Таким чином, коли справа дійде до більш дрібних елементів, то навик вже буде відпрацьований. Спочатку акуратно обведіть контур. Робити це бажано за допомогою тонкої кисті. Після чого можна приступати до зафарбовування середини. Не можна допускати, щоб номери і лінії були видні. Іноді знадобиться їх зафарбовувати багаторазово, щоб домогтися бажаного ефекту.

Акрилові фарби густіють досить швидко. Проте не варто засмучуватися, якщо це сталося. Додайте в них кілька крапель води. Цей факт не відбитися на якісних характеристиках, але допоможе зробити їх менш концентрованими. У тому випадку якщо фарби засохли повністю, то відновити їх вже навряд чи вийде.

Перед тим, як приступати безпосередньо до самого розфарбовування, приготуйте ємність з чистою водою, ганчірочки (для рук, столу і кистей), зубочистки (для промальовування дрібних деталей), а також тарілку або палітру для цілей змішування кольорів.

Набори зазвичай продаються з деякою кількістю пензликів. Краще придбати додаткові, які будуть кардинально відрізнятися в частині розміру. Бажано відокремити кисті. Одні застосовувати для нанесення світлих тонів, а інші - для темних. Таким чином, вийде зробити картину більш яскравим і насиченим. Необхідно також придбати в магазині набір базових квітів акрилових фарб, щоб попередити проблему висихання. Не забувайте доглядати за пензликами після роботи. Ретельно вимиваючи їх від фарби.

Пензлик необхідно тримати в руках, як ручку. Малювати, перш за все, має бути зручно. Тільки в такому випадку можна розраховувати на хороший результат.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99