Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати дитячий садок для своєї дитини?

Автор: Vladislav
10.05.2018 16:02

Задумалися про те, що б віддати дитину в дитячий сад? На якому ж з них зупинити свій вибір? Деякі важливі поради для батьків з вибору дитячого садка для свого малюка читайте в статті.

Перше, що спадає на думку - звичайний районний дитячий сад поруч з будинком. Малюків від півтора до трьох років візьмуть тільки в ясла-садок, а з трьох років - в молодшу групу дитячого саду. Для сильно зайнятих батьків, які не мають можливості забирати дитину додому кожен день, існують цілодобові дитячі садки, де малюка можна залишити на ніч.

На жаль, на сьогоднішній день, групи в таких садах переповнені. У густонаселених районах кількість дітей іноді перевищує 27-28 дітей.

Між іншим, на сайті https://stendzp.com/det-sad/ ви можете придбати якісні стенди для дитчого садку швидко та вигідно!

Батьки вносять частину плати за утримання дитини в дошкільному закладі, друга частина оплачується містом. При пропуску декількох днів з поважної причини (наприклад, через хворобу) щомісячну плату перерахують.

Чим же займаються дітлахи в дитячому садку? Адже вони щодня проводять там багато годин.

Кожне дошкільний заклад працює за спеціальною програмою навчання і виховання в дитячому садку. Таких програм безліч, але не залежно від того, яку з них обрало для роботи керівництво вашого саду, з дітьми повинні проводитися наступні заняття:

  • розвиток пізнавальних інтересів і знайомство з навколишнім світом;
  • розвиток мови, знайомство з художньою літературою;
  • розвиток елементарних математичних уявлень;
  • діяльність (малювання, ліплення, аплікація, конструювання);
  • музика;
  • фізкультура;
  • Кількість занять на тиждень залежить від віку дітей.

У більшості дитячих садків існують так звані платні послуги. Наприклад: іноземна мова, танці, гімнастика, басейн і т.д. Але це вже окрема стаття витрат.

Альтернативою районному дитячому саду служить дитячий сад приватний. Батьківська плата в цих установах може доходити до тисячі доларів на місяць, не рахуючи «першого вступного внеску», який Вас попросять заплатити в більшості приватних дитячих садів.

Чим же зумовлена ​​така різниця в цифрах? Все дуже просто. Підсумкова сума складається з наступних компонентів: час, проведений дитиною в саду, чисельність груп, харчування, кількість додаткових занять і т.д.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99