Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як побороти лінь?

Автор: Vladislav
10.05.2018 15:58

У мене є невеликий інструмент, який мені допомагає швидше йти до результату і бути при цьому більш енергійним.

Існує думка, що людина не повністю використовує свій потенціал. Потенціал мозку, свідомості, тіла і творчості. Щоб зробити щось більше, нам заважає лінь. Відсутність енергії.

Лінь - це не що інше, як інстинкт збереження енергії. Про ефективність ліні ви можете судити самі.

Я на практиці переконався, як можна обдурити цей інстинкт ліні і як розширити потенціал роботи свого організму і як я можу побороти лінь.

До речі, вас можуть зацікавити кращі наставники особистісного зростання, детальніше про яких можна почитати на сайті ican.org.ua вже зараз.

Обдурити інстинкт можна!

Дуже часто після насиченого і емоційного дня, я відчуваю втому і лінь щось робити. Я бігаю переважно вечорами і коли приходить час зробити пробіжку, часто я відчуваю лінь.

Тоді я просто відключаю думки, швидко одягаюся й виходжу на вулицю, і біжу. Під час руху відкриваються приховані можливості організму і у мене не тільки вистачає сил на пробіжку, але вона мені ще й приносить задоволення, плюс до всього, після пробіжки я відчуваю себе набагато краще, ніж до пробіжки.

До того, як я вийшов на вулицю, у мене працював інстинкт збереження енергії і з'явилися сумніви, бігати чи ні, може краще завтра? Але як тільки я почав бігати, інстинкт видає помилку і відкриваються резерви енергії, після яких відчуваєш себе набагато краще.

Вчора під час пробіжки, я як раз і думав про це.

Я розумів, що я можу обманювати свій інстинкт і досягати більшого. Ця ідея мене надихнула на написання цієї статті.

Вранці мені буває лінь займатися програмуванням, тоді я просто сідаю за комп'ютер і починаю працювати. Якийсь час інстинкт активно мені заважає, але варто зосередитися на роботі, з'являється надлишок енергії. Потім підбиваючи підсумки дня, я відчуваю прилив ще більшої енергії, я задоволений тим, що я не пішов на поводу інстинкту, а просто-напросто йому збрехав.

Таким чином, я провокую надлишки своєї енергії, я відкриваю друге дихання, приховані можливості організму. Це допомагає мені брати на себе більше справ і відповідно швидше досягати свої цілі.

Чим частіше ми обманюємо інстинкт ліні, тим він стає слабкішим, а ми продуктивніше. Чим частіше ми йдемо на поводу інстинкту, тим він сильнішає, а ми ледачі.

Для того, щоб побороти лінь, я починаю сліпо, не дивлячись на сумніви, діяти. Дії дають енергію. Рух дає енергію. А енергія дає результат.

Простіше кажучи, для того, щоб встати з дивана і почати діяти, потрібно перестати думати про те, що лінь, а просто встати і почати діяти.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99