Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки бізнесу з Китаєм

Автор: Vladislav
25.04.2018 13:58

Починати бізнес з нуля на перепродажі товарів з КНР вигідно з певних причин.

Найбільш поширені:

При постійному зростанні якості китайської продукції, ціни на неї залишаються як і раніше доступними. Це пов'язано з вартістю робочої сили в Китаї - вона на порядок нижче, ніж в інших країнах. Цей фактор максимально знижує собівартість товарів. І, якщо ціна на продукцію встановлена ​​низька, то націнка, навпаки, може бути високою.

У підприємця існує можливість переглянути і придбати безліч товарів, в тому числі і ексклюзивних. Китай - виробник практично всіх груп товарів. КНР виробляє не тільки звичні речі, але і незвичайні новинки, про які споживач не міг і задуматися. Крім широкого переліку товарів, Китай пропонує пряму роботу з заводами-виробниками, минаючи посередників. Це вигідно, якщо бізнес https://www.4youglobal.com.ua/ вийшов за межі початкової стадії свого розвитку.

Китайські постачальники чуйні, з ними можна і потрібно торгуватися і щодо вартості товарів, і стосовно умов доставки. Конкуренція серед продавців велика, тому кожен хоче бути кращим, і прагне бути на зв'язку в режимі 24/7.

Покупці цінують час, і хочуть, щоб за них вибрали якісний товар і сумлінного продавця. Крім того, більшість людей хочуть придбати будь-яку річ тут і зараз, а не чекати місяцями її доставки.

Але існують і недоліки, наприклад:

Завжди є присутнім ризик отримання товару, який відповідає опису. Перевірити товар можна тільки після його отримання, і на пошук хорошого продавця йде чимало часу.

Можна зіткнутися з шахраями. Фіктивні компанії-одноденки можуть зникнути після проведення оплати за угодою. Гірше, вони зламують дані і користуються реквізитами банку і платіжних систем.

Термін доставки товарів тривалий за часом. В середньому, замовлений товар приходить протягом двох місяців.

Існують перевірені моделі бізнесу, які рекомендується використовувати на початку підприємницької діяльності. Залежно від наявності початкового капіталу, а також інших факторів, слід вибрати зручний спосіб ведення особової справи.

Для початку торгівлі зовсім не обов'язково купувати товар заздалегідь, і знімати приміщення з метою його зберігання. Замовляти продукцію у постачальників можна і після того, як отримано відповідне замовлення від кінцевого споживача.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99