Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо бігову доріжку для занять вдома

Автор: Vladislav
25.04.2018 13:43

Бігова доріжка для дому - кращий вибір для тих, хто вирішив облаштувати домашній спортзал. Для занять на ній не потрібно спеціальних навичок, а займатися можуть все від дитини, до літньої людини. Але для того, щоб заняття приносили задоволення і необхідний ефект, до вибору цього спортивного снаряда варто підійти відповідально. Далі в статті ми розглянемо види бігових тренажерів, особливості їх будови.

До речі, механическая беговая дорожка купить яку ви можете за вигідними цінами, відрізняється високою якістю та надійністю.

Як вибрати бігову доріжку додому

Заняття бігом - це запорука здоров'я. Пробіжки допомагають схуднути (скинути вагу), спалюють зайвий жир, збільшують витривалість, покращують роботу серцево-судинної системи, тримають м'язи в тонусі. Але напружений робочий графік, постійний брак часу і банальне сором не завжди дозволяють нам здійснювати пробіжки на свіжому повітрі. Чудовою альтернативою, здатною компенсувати недолік руху, стане магнитная беговая дорожка купить.

Перш ніж приступити до облаштування тренажерного заладома, зверніть увагу, в першу чергу, на розмір тренажера, а саме на довжину і ширину її бігового полотна. Чим воно більше, тим зручніше на тренажері займатися, кількість його шарів також вкрай важливо. Від цього фактора залежить комфорт під час тренування. Продумайте місце розташування доріжки, подбайте про наявність розеток, вони можуть вам знадобитися в залежності від обраного виду спортивного снаряда. Отже, за типом вони бувають:

- механічні;
- електричні.

Механічні БД не вимагають підключення до мережі електроживлення, їх полотно приводиться в рух самим біжить. Вони зручні в транспортуванні, трохи важать. Кут нахилу полотна визначає рівень створюваної навантаження (в найпримітивніших моделях). В інших варіантах виконання навантаження створюється за рахунок гальмування переднім валом.

Електричні магнитные беговые дорожки можуть бути встановлені як в спортивних залах для професійних кардіо тренувань, так і застосуються в домашніх умовах. Вартість такого спортивного снаряда вище, ніж у вищеописаної моделі. Її бігове полотно приводиться в рух електричним мотором. Всі моделі оснащені бортовими комп'ютерами на екранах, відображаються показники спортсмена під час виконання вправи (частоту серцевих скорочень, калорії, швидкість, час) .При покупці зверніть увагу на наявність ключа безпеки. Він кріпиться до поясу спортсмена і в разі падіння зупинить полотно БД.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99