Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Поради як вибрати хороший смартфон

Автор: Vladislav
25.04.2018 14:05

У наш час вибрати смартфон досить складно. В каталозі є купа варіантів і щоб вибрати один відповідний буде потрібно багато часу і терпіння. Хочу виділити основні нюанси для тих, кому належить зробити цей важливий і невідкладний вибір.

Існує багато хороших фірм, що виготовляють смартфони. Lenovo, Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei і багато інших весь час дивують нас своїми новинками. Мережа фірмових магазинів Samsung (з каталогом ознайомитися можна тут) останнім часом стала королевою ринку. Huawei - кращий китайський виробник. Apple з року в рік не залишає число кращих.

При виборі смартфона насамперед визначте, як би ви найчастіше використовували його. Це допоможе істотно звузити коло пошуків.

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині https://www.citrus.ua/ ви можете вибрати смартфон, який підійде саме вам швидко та просто!

Смартфони можна розділити на кілька основних категорій залежно від їх призначення:

Всього потроху. З такого смартфона цілком можна робити дзвінки, листуватися, слухати музику, користуватися камерою і грати в ігри, однак особливих переваг в певній сфері тут немає.

Камерафон. Смартфони з потужною камерою і пристроями обробки фотографії для фото- та відеозйомки. Спеціально для любителів зобразити навколишній світ і залишити довгу пам'ять про цікаві події. Samsung Galaxy S9 + - один з кращих камерафонів 2018 року.
Музичний. У цих смартфонів можуть бути потужні динаміки, додаткові кнопки для управління плеєром і елементи для комфортного прослуховування музики.

Ігровий. Для ігор необхідний потужний процесор (щоб телефон не зависає і виконував всі завдання), багато пам'яті (для зберігання ігор), хороший акумулятор і дисплей.

Захищений. Смартфони відрізняються високою ударостійкістю корпусу і екрану. А також можуть бути з особливою водонепроникністю і захистом від бруду.

Довгограючий. Час роботи набагато більше, ніж у інших смартфонів завдяки потужному акумулятору. Але габарити такого смартфона, як правило, більше, ніж інших пристроїв.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99