Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Побудувати ангар - це просто! Чи справді це так?

Автор: Vladislav
25.04.2018 10:24

Побудувати ангар, скориставшись послугами кваліфікованого забудовника справа нескладна, та й, щодо, недороге. Але, як же вибрати який? З яких матеріалів, який конструкції? Ця стаття коротко ознайомить вас з тим, якими вони бувають і допоможе створити уявлення про те, який з них підійде саме вам і покриє, безпосередньо, ваші потреби.

    Всі ангари, так чи інакше, відносяться до швидкомонтованих будівель і мають можливість утеплення та проведення комунікацій.

А ось, далі їх уже можна розділити на дві великі категорії за конструкцією: каркасні і безкаркасні. Звичайно ж, кожна категорія хороша по своєму і також має свої недоліки. І їх потрібно визначити для того, щоб строительство ангаров пройшло швидко та просто.

    Як не складно зрозуміти, каркасні ангари представляють собою каркас з металоконструкцій, який в подальшому обшивається різними матеріалами або обтягається тентової тканиною.

    У безкаркасних же ангарах, які також називають арочними обшивка є в той же час каркасом для самої себе. Арки обшивки зшиваються між собою для утворення цілісної конструкції.

    Даний варіант підійде тим, кому потрібен ангар в максимально короткі терміни і за мінімальні можливі засоби. Така конструкція дозволяє значно економити на матеріалах, тому що немає необхідності в складанні внутрішнього каркаса, який на перший погляд, хоч і здається незначним за обсягами металу, за фактом є однією з найбільш витратних частин. Що стосується тимчасових витрат, то очевидно, що кріпити обшивку між собою значно швидше, ніж накладати її на існуючу конструкцію.

Однак, при своїх плюсах цей тип приміщення має і явними недоліками. По-перше, це форма ангара, яка представляє собою арку, істотно обмежує корисний внутрішній об'єм. По-друге, технологія зведення не надає свободи в розмірах, тому що існує чіткий зв'язок між висотою ангара і його шириною. По-третє, такий ангар неможливо демонтувати і перевезти із збіркою на нове місце, що можна зробити з каркасним спорудою.

Іншою перевагою якого є свобода форм і розмірів, тому що основним матеріалом обшивається металевий каркас, який і надає цю обмежену свободу. З цієї ж причини можна домогтися будь-якого необхідного корисного об'єму і розмірів.

Як бачите, вибрати ангар можна під будь-які запити і потреби.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99