Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібне селфі-дзеркало?

Автор: Vladislav
16.04.2018 11:45

Селфі-дзеркало - це інтерактивне обладнання для любителів селфі, що дозволяє фотографуватися в повний зріст, не відволікаючись на об'єктив смартфона. На фотографії людина вийде точно таким, яким би він себе побачив на відображенні в дзеркалі.

Як працює селфі-дзеркало

Конструкція селф-дзеркала досить проста і включає в себе:

  • великий екран, що не відрізняється від дзеркала;
  • сенсорна кнопка для переходу до фотографування;
  • камера, захована за екраном;
  • мікрофон і динаміки;
  • принтер, що друкує швидко і якісно;
  • ПО для інтерактивної роботи.

Інтерактивний пристрій перед ставлять собою по виду звичайне дзеркало. У режимі очікування пристрій привертає до себе увагу за допомогою відеороликів, реклами або зазивають фраз. Після того, як з'являються бажаючі, потрібно торкнутися екрану, вибрати формат фотографії, їх кількість (від 1 до 4). Далі селфи зеркало запускає зворотний відлік і робить фотографію тих, хто вміщається в об'єктив.

Коли фото готове, можна його ще і підредагувати на екрані: домалювати що-небудь за допомогою кистей, які можуть змінювати колір і товщину, приклеїти стікери, масштабовані картинки типу котячих вушок, сердечок та інших.

Фотографію можна відправити на електронну пошту, опублікувати в соціальній мережі або роздрукувати.

Де можна використовувати пристрій?

Така розвага в насз'явилася зовсім недавно, але фанатів у неї вже дуже багато. Дзеркало можна встановлювати як рекламний засіб на заходах або просто як спосіб розважитися в великих торгових центрах, на святах. Основні сфери використання:

  • презентації нових товарів і послуг - селф-дзеркало тут створює WOW-ефект;
  • великі корпоративи - для підтримки командного духу;
  • весілля, день народження та інші свята - розвага точно запам'ятається всім гостям;
  • промо-заходи - можна фотографувати перших клієнтів, щоб створити контент для реклами нового продукту;
  • виставки - зростає рівень популярності організатора заходу та залучається ще більше відвідувачів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99