Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Все для ремонту побутової техніки

Автор: Vladislav
16.04.2018 12:06

Сьогодні жоден будинок, квартиру або офіс неможливо уявити без численної побутової техніки. Пилососи, посудомийки, пральні машини, телевізори, мультиварки, кухонні комбайни - є незамінними помічниками на кухні, в прибиранні та просто комфортному дозвіллі.

Але навіть найміцніше і надійне обладнання з часом може виходити з ладу з різних причин:

1. знос деталей;

2. неправильна експлуатація;

3. безперебійна робота техніки на максимальних потужностях;

4. некоректний монтаж пральних або посудомийних машин;

5. занадто вологе повітря в приміщенні, зайва жорсткість води, що призводять до утворення накипу на нагрівальних елементах;

6. перепади електроенергії

Але якою б серйозною не була б поломка блендера, холодильника або пральної машини - це не означає, що необхідно купувати нову техніку, адже виправити проблему допоможуть запчастини для побутової техніки. Оригінальні та якісні комплектуючі відновлять нормальне функціонування пристроїв після заміни зіпсованих деталей. Залежно від характеру ушкоджень, ви можете самостійно або за допомогою фахівців з ремонту побутової техніки повністю відновити функціонування всього обладнання.

На сайті https://master-plus.co.ua/ можна придбати широкий асортимент запчастин і комплектуючих для побутової техніки відомих марок Bosh, Ariston, Beko, Indesit, Samsung, LG, Electrolux, Thomas, Karcher:

  • - запчастини для ремонту посудомийних машин;
  • - запчастини для ремонту пилососів;
  • - запчастини для ремонту водонагрівачів;
  • - запчастини для ремонту пральних машин;
  • - деталі та комплектуючі для кухонної техніки невеликих розмірів, зокрема до м'ясорубок, кухонних комбайнів та інших пристроїв.

Тени, ремені, термостати та інші запасні частини для побутової техніки варто купувати тільки в перевірених торгових точках, так як придбання дасть гарантію на ефективний результат. Відсутні ж деталі спеціалізовані магазини допоможуть придбати під замовлення.

І пам'ятайте, дбайливе ставлення і правильна експлуатація дозволять вашим помічникам прослужити довше.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99