Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Правила поведінки на співбесіді

Автор: Vladislav
16.04.2018 09:38

Отримання заповітної посади безпосередньо залежить від того, яке враження справить кандидат на роботодавця. Незважаючи на правильність складання та інформативність резюме, воно не зможе показати всіх якостей претендента, скільки особиста бесіда. Роботодавці провели безліч інтерв'ю тому можуть безпомилково визначити перспективного працівника. Тому претендентам необхідно ретельно підготуватися до одного з найважливіших розмову в їх житті.

Всім відомо негласне правильно щодо того що зустрічають по одягу. Успішно підібраний образ є половиною успіху на співбесіді.

Люди творчої професії можуть зупинити вибір на неформальному гардеробі, але він повинен підкреслювати їх хороший смак. Для офісної роботи краще підібрати строгий діловий костюм або плаття без яскравих декоративних елементів. У тому випадку якщо на підприємстві дрес-код, то краще за все підібрати образ відповідно до цих вимог. Спортивний одяг для співбесіди не підходить, за винятком спортсменів, тренерів та вчителів фізкультури. Всі елементи гардероба повинні бути не більше двох кольорів або різних відтінків одного палітри.

До речі, на сайті http://pro-robotu.ua ви можете знайти багато цікавої та корисної інформації, а також актуальні вакансії з найкращими умовами.

Особливу увагу потрібно приділити взуттю. Воно повинне бути не тільки акуратним і красивим, але ще чистим. Ніяких кросівок, босоніжок або шльопанців бути не повинно. Це повинні бути туфлі в класичному стилі. Така увага до взуття, вкаже на те, що здобувач уважно ставиться навіть до дрібниць. Вимоги по зовнішньому вигляду стосуються не тільки одягу, але і зачіски. Ніяких дредів і рваних стрижок бути не повинно. Наявність татуювання та пірсингу зробить не найкраще враження на роботодавця.

Під час розмови варто вести себе впевнено і гідно, не ні в якому разі не зарозуміло. Також не варто будувати з себе суперпрофі, відпускати недоречні жарти і відразу ставити питання про зарплату. На питання варто відповідати інформативно і коротко. Від односкладових відповідей «так» і «ні» краще піти. Уміння представити себе гарантує успіх співбесіди. Не варто приховувати свої недоліки і прогалини в знання, грамотний співрозмовник без зусиль зможе визначити їх, а здобувача обман виставить в непривабливому світлі. У розмові з молодим фахівцем роботодавці намагаються виявити для себе перспективний кадр.

Перед тим як відправитися на зустріч необхідно зібрати інформацію про компанію. Багато роботодавців звертають увагу на зацікавленість здобувача саме в їхній фірмі, а не в її фінансових можливостях. Віддані співробітники цінуються вище, навіть ніж відмінні фахівці, яким без різниці, де заробляти гроші. При розмові можна продемонструвати роботодавцю, які перспективи чекають компанію у вашій особі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99