Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати матрац

Автор: Vladislav
10.03.2018 16:25

Отже, ви вирішили купити матрац. До цього питання потрібно підходити дуже відповідально, тому що від хорошого матраца залежить і хороший сон. Нам пощастило більше, ніж нашим батькам, так як зараз вибір матраца - це захоплююче заняття. Адже варіантів цього виробу існує величезна безліч. Ортопедичні матраци стали виробляти в різних варіантах виконання, використовуючи сучасні матеріали і нескінченну фантазію дизайнерів.

Можна відразу дати кілька порад щодо вибору матраців. Для людей середньої комплектації ідеально підійдуть матраци з незалежними пружинами. При виготовленні такого роду матраців застосовуються такі матеріали як латекс і койра-латекс. Люди повної комплекції зможуть відчувати себе комфортно на жорстких матрацах, так як він не буде провалюватися, а, навпаки, створить всі умови для гарного відпочинку та безтурботного сну. Особливо варто відзначити ортопедичні матрасы High Foam. Вони ідеальні для людей із захворюваннями спини, тих, хто веде сидячий спосіб життя, а також непогані і для цілком здорових людей, так як ідеально зберігають поставу під час сну. В результаті цього людина зберігає правильне положення протягом усієї ночі, що є гарантією міцного і безтурботного сну.

Обов'язково перед покупкою матраца приляжте на нього - це буде ваш особистий висновок. Поради порадами, а перевірка все-таки дасть остаточний висновок. Також поверніться на бік, якщо в процесі цього не сталося нічого, що б зашкодило вам дискомфорт, можете сміливо купувати такий матрац.

Особливості покупки

Купуйте матраци в спеціалізованих магазинах, це дасть вам можливість вибрати найбільш правильний і відповідний матрац, так як продавці-консультанти тут на місці стояти не будуть, а будуть брати активну участь у виборі, допомагаючи вам придбати саме те, що вам потрібно.

Ціни

Ортопедичні матраци стоять, звичайно ж, дорожче простих, але повірте, воно того варто. Величезна кількість людей вдячні цьому диву, так як ортопедичні матраци, що забезпечують максимальну зручність та комфорт під час сну, допомогли позбутися однієї дуже неприємної хвороби - безсоння. Причому люди, які придбали ортопедичні матраци, перестали користуватися снодійним, а це, погодьтеся, справді чудо. Завдяки своїй конструктивній особливості ортопедичні матраци гарантують зручність, комфорт, правильність положення тіла, в результаті чого - міцний сон і відмінне самопочуття людини після нього.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99