Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Складнощі вибору житла біля моря

Автор: Vladislav
10.03.2018 17:31

Вирушаючи у відпустку до моря, перше, про що думають багато: де весь час відпустки вони будуть проживати? Складно з цим не погодиться. Навряд чи можна розраховувати на хороший відпустку, якщо весь час доведеться перебувати в некомфортних умовах.

З яких варіантів доведеться вибирати?

Дуже комфортним і вигідним є відпочинок в садибі, яка розташовується неподалік моря. Тут можна насолодитися повноцінним сервісом, адже у багатьох садибах клієнтам пропонуються такі умови проживання, які можна порівняти з хорошими готелями. Так, наприклад, элитная недвижимость в Одессе забезпечує постояльцям парковку і басейн, барбекю, кафе-бар та інші розваги. Крім того, клієнтам пропонуються номери різної цінової категорії і рівня оснащення. Більше інформації про це можна знайти в мережі.

Самим банальним варіантом знайти житло на відпочинку, є готельний номер. Тільки в розпал сезону знайти вільний апартаменти за доступною ціною буде непросто. Краще замовляти номер заздалегідь. До мінусів проживання в готелях варто віднести високу вартість послуг, особливо в розпал літа, а також необхідність оплачувати всі додаткові послуги, починаючи від прання одягу, до харчування. Загалом, такий варіант відпочинку може вилитися в «копієчку». Проте квартиры на берегу Черного моря завжди особливо цінувалися.

Можна скористатися бюджетним варіантом - зняти кімнату в гостьовому будинку. Сьогодні це дуже популярний напрям туризму. До плюсів послуги варто віднести доступну ціну оренд. Мінусів у такого варіанту більше. Не варто його розглядати, якщо планується відпочинок з дітьми. Часто кімнати мають недостатню кількість спальних місць. До того ж перебування поблизу сусідів може заважати відпочинку. Умови, заздалегідь озвучені господарями, не завжди відповідають реальності.

Ще один непоганий варіант проживання у моря - оренда квартири. Можна знайти різні варіанти: від цілком бюджетних одиничок, до багаторівневих квартир еліт-класу. Тому і вартість проживання коливатиметься в великих межах. Перевагою є наявність всіх необхідних меблів і техніки, безпосередньо в квартирі. Недоліки - віддаленість від моря, необхідність самостійно готувати і купувати продукти, а також проводити прибирання.

До речі, вас може зацікавити продажа квартир у моря, детальніше про яку дізнавайтеся на сайті sea-symphony.com.

У будь-якому випадку, якому з варіантів проживання у моря віддати перевагу, вирішувати тільки Вам. Важливо оцінити плюси і мінуси існуючих пропозицій, і визначити для себе, що підходить, а що відпадає відразу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99