Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Жіночі колготки: вибираємо правильно

Автор: Vladislav
10.03.2018 14:07

Кожна жінка завжди хоче бути привабливою для протилежної статі. Тому жінки регулярно відвідують салони краси, а також оновлюють свій гардероб. Одним з незамінних елементів жіночого гардеробу є колготки. Від правильності вибору залежить не тільки термін служби колготок, але і ваш зовнішній вигляд. Сьогодні кожна жінка може знайти колготки на будь-який смак. З цієї статті ви дізнаєтеся про те, як правильно вибрати колготки.

При виборі колготок ви повинні звертати особливу увагу на розмір, матеріал, з якого вони виготовлені, а також на їх колір.

Для початку слід визначитися з розміром колготок. Ви повинні розуміти, що колготки меншого розміру будуть не тільки доставляти дискомфорт, а й постійно сповзати. Також на таких колготках будуть швидко з'являтися стрілки. Якщо ж ви купите колготки більшого розміру, то на щиколотках або під колінами будуть утворюватися складки.

На сьогоднішній день існують колготки шести основних розмірів, які позначаються цифрами від 1 до 6. Розміри зазвичай вказуються на упаковці виробу. Також на упаковці часто вказують таблицю ваги і зростання. В крайньому випадку можна купити безрозмірну модель.

До речі, вас може зацікавити хороший оптовий магазин Много Колгот, в якому можна придбати якісні колготки за найкращими цінами на ринку.

У різних моделей жіночих моделей колготок може відрізнятися щільність матеріалу. Щільність вимірюється в денах (DEN). Чим вище це число - тим міцніше колготки. Найбільш щільні колготки найкраще носити в зимову пору року. У теплу погоду відмінно підійдуть моделі з щільністю від 5 до 10 DEN.

У деяких дівчат можуть проявлятися алергічні реакції на деякі колготки. Все залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені. Найчастіше жіночі колготки виготовляють з лайкри, мікрофібри, акрилу і т. Д. Ви повинні самі визначитися, який склад краще вам підходить.

Фахівці виділяють два види колготок: класичні і фантазійні. До перших відносяться однотонні моделі різних кольорів. Це може бути сірий, бежевий, чорний, всі відтінки тілесного кольору і т. д. Одягати такі колготки можна куди завгодно і під будь-яку річ, від міні спідниці до джинсів. З фантазійними колготками все набагато складніше. При виборі таких колготок потрібно враховувати вік, фігуру, речі, які планується носити разом з колготками, а також місця, які ви збираєтеся відвідати. При необдуманої покупки фантазійних колготок ви ризикуєте виглядати в них зухвало.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99