Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Міфи про кредити готівкою

Автор: Vladislav
02.01.2018 01:14

На початку століття фінансові організації надавали кредитні продукти тільки юридичним особам. Однак сьогодні все змінилося. Скористатися позиковими коштами можуть фізичні особи, які відповідають вимогам банку. Серед великої кількості банківських продуктів, більшою популярністю користується кредит готівкою. В цьому випадку, позичальник може оформити договір на отримання грошових коштів на будь-які цілі.

Багато людей вже оцінили зручність таких позик, але разом з цим з'явилося безліч міфів про продукт, які не відповідають дійсності.

Міф №1

Перше найпопулярніше оману полягає в тому, що люди вважають отримання позикових коштів нескладним процесом. Адже для схвалення кредиту не потрібно ніякого забезпечення та подання великого переліку документації. Насправді це рекламний трюк кредитних установ, з метою залучення великої кількості нових позичальників.

Якщо у служби безпеки банку немає достатньої і достовірної інформації про фінансовий стан потенційного клієнта, то співробітники фінансової організації не зможуть визначити ступінь ризику видачі позики. Тому, в більшості випадків, безробітним і недобросовісним людям у видачі кредиту відмовляють.

Міф №2

Якщо кредитна установа буде визнано банкрутом, то виплачувати борг не потрібно. Це глибока помилка. Після процедури банкрутства все права передаються іншій банківською організацією, перед якою необхідно виконувати боргові зобов'язання. Крім того, всю суму заборгованості своїх клієнтів, кредитна установа може продати колекторським агентствам, які вміють «вибивати» борги. Тому кредит наличными доведеться повертати при будь-якому розкладі справ.

Міф №3

Якщо у позичальника погіршився фінансовий стан, в результаті чого він не може своєчасно виплачувати обов'язкові платежі, зазначені в договорі, то його справу передадуть до суду або колекторам. У цьому випадку важливо розуміти, що метою будь-якого банку є довгострокове і постійне отримання прибутку. Основна частина доходів складається з відсотків, які швидко збільшуються, в разі несвоєчасного погашення боргу.

В такому випадку, клієнту необхідно повідомити банку про ситуації, що склалася і попросити оформити реструктуризацію боргу або відстрочити платежі. Але в останньому випадку, відстрочка буде представлена ​​тільки по основному боргу, а відсотки необхідно виплачувати в будь-якому випадку.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99