Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Юрист по ДТП: юридична допомога при ДТП

Автор: Vladislav
02.01.2018 01:19

Всі, хто має машину, ризикує стати учасником дорожньо-транспортної пригоди. Хтось порушує ПДР навмисно, інші несвідомо стають винуватцями аварій. Коли відбувається ДТП, водій не завжди знає, як правильно реагувати, щоб не допустити погіршення ситуації і не збільшити завдані збитки. В обставинах, що склалися вигідним і максимально надійним рішенням стане юридична допомога при ДТП онлайн. Оперативна консультація адвоката досить часто дозволяє уникнути поширених юридичних помилок і обійти гострі кути діючої законодавчої системи.

Юрист по ДТП - це кваліфікований фахівець, який досконально знає, як правила дорожнього руху і норми КоАП, а й кримінальний, процесуальний, Цивільний кодекс. Телефон сьогодні завжди у водія з собою, і випадково ставши учасником ДТП, потрібно не втрачаючи часу, набирати номер адвоката, який вивчивши деталі події, завжди буде виступати на захист інтересів і прав клієнта. Консультація юриста по ДТП в режимі онлайн заощадить час, сили і особисті ресурси громадян.

В яких ситуаціях потрібна допомога адвоката

Ситуацій, коли може знадобитися допомога або юридична консультація досвідченого адвоката https://pz-law.co.il/kompensatsii-po-dtp/, досить багато. Кожен випадок вимагає об'єктивної оцінки та аналізу. Після ДТП водій або учасник дорожньої пригоди повинен повідомити про те, що трапилося кваліфікованому експерту. Порада юриста сьогодні можна отримати в режимі он-лайн або, використовуючи телефон. Юрист з питань ДТП попросить відповісти на кілька навідних запитань, описати деталі аварії, завдані збитки і т. Д. На підставі отриманої інформації професійний консультант розробить порядок дій і механізм захисту прав потерпілого. Спочатку рекомендації адвоката будуть спрямовані на мирне врегулювання проблем і нюансів справи, але якщо компромісу досягти не вдасться, фахівець підкаже, як краще захищати інтереси в суді.

Допомога і онлайн консультація адвоката після ДТП потрібно незалежно від того, виступаєте ви на стороні винуватця або потерпілого. Найчастіше після аварії громадяни стикаються з такими проблемами, як:

  • винуватець не має можливості відшкодувати збиток від аварії;
  • не вдається домогтися компенсації за ДТП від страхової компанії;
  • страховик затягує терміни виплати відшкодування;
  • позбавлення водійських прав винуватця;
  • встановлено порушення прав учасника аварії з боку представників ГИБДД, які виїхали на місце події.

Послуги адвоката і безкоштовна консультація онлайн буде ефективним рішенням на будь-якій стадії розгляду після ДТП. Кваліфікована допомога знадобиться, якщо буде потрібно провести збір якийсь документації, організувати експертизу, відстоювати свої інтереси в конфлікті зі страховою компанією. Залежно від обставин справи питання може перейти з мирної площині до суду. Якщо в результаті аварії ніхто не постраждав і збитки учасникам мінімальний, все можна вирішити в рамках КпАП. Кримінальний процес почнеться, якщо після зіткнення на дорозі є смертельний випадок.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99