Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати кредитну карту правильно

Автор: Vladislav
17.12.2017 18:02

Вирішивши вибрати кредитну карту, в першу чергу варто визначити мету, для якої оформляється платіжний засіб. Ідеальною буде картка, яка максимально близько підходить під вимоги позичальника. Не завжди клієнт знає, для чого йому потрібна кредитка. Наявність потреби в коштах - занадто розпливчаста мета. Щоб визначити найбільш підходящу пропозицію, варто визначити:

  • планує людина знімати готівку, або картка потрібна для безготівкового розрахунку;
  • збирається позичальник витрачати весь наданий кредитний ліміт, або йому потрібна тільки частина грошових коштів;
  • необхідний банкомат для здійснення операцій, або все покупки будуть виконані без його використання;
  • чи володіє потенційний клієнт стабільним заробітком;
  • які покупки та послуги осіб планує оплачувати карткою;

До речі, вас може зацікавити кредитка без поручителей, детальніше про яку можна дізнатися на сайті tinkoff.ru вже сьогодні.

Спочатку може бути важко з'ясувати перелік покупок, які будуть здійснені за допомогою кредитки. Однак варто виявити пріоритетний напрямок. Платіжні засоби дозволяє вибрати 1-3 категорії товарів і послуг, в яких можна отримувати максимальний Кешбек або знижки. Якщо громадянин хоче вибрати кредитну карту для вирішення декількох завдань, краще оформити кілька платіжних засобів.

Розбираючись, яку кредитну карту вибрати, варто враховувати, що банки в першу чергу хочуть заробити на наданні платіжного засобу. Варто заздалегідь підготуватися до наявності прихованих комісій. Їх можна виявити заздалегідь, уважно прочитавши договір. Особливу увагу варто приділяти інформації, написаної дрібним шрифтом.

Щоб отримати максимально вигідну пропозицію, потрібно не тільки правильно вибрати кредитну карту, але і її грамотно використовувати. Гроші з картки краще не знімати. За це стягується додаткова комісія. Крім того, це призведе до припинення терміну дії пільгового періоду. Якщо громадянин має потребу в готівці, краще взяти стандартний споживчий займ.

Критерії відбору пропозиції

Визначившись з метою, можна переходити до подальшого аналізу пропозиції. Увагу варто зосередити на умовах кредитування. Вони повинні максимально близько відповідати бажанням позичальника. Особливу увагу варто приділити кредитним договором. У ньому не повинно бути незрозумілих для потенційного клієнта положень. Не варто соромитися звертатися до кредитного спеціаліста за роз'ясненнями.

Вирішивши вибрати кредитну карту, клієнт зіткнеться з цілим переліком параметрів. Щоб заздалегідь розуміти, як кожен з них впливає на вигідність пропозиції, варто вивчити їх.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99