Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Матеріали для виготовлення футбольної форми та особливості вибору відповідної екіпіровки

Автор: Vladislav
17.12.2017 18:55

Якісний спортивний одяг для футболу виконує ряд важливих функцій, забезпечуючи спортсмену безпеку і зручність під час гри.

Якісна спортивний одяг для футболу виконує ряд важливих функцій: забезпечує безпеку і зручність, сприяє динамічній грі, дозволяє спортсмену відчувати себе максимально комфортно під час тренувань.

Недорого можна купити футбольну форму на сайті https://azteca.com.ua/, яка буде відповідати всім необхідним вимогам якості. Купівля спортивної екіпіровки в спеціалізованій точці продажу фірмових товарів дозволить придбати оригінальну продукцію.

Існує ряд характеристик, які визначають якість футбольної екіпіровки.

З якої тканини шиють футбольну форму?

Форма для футболу виготовляється з високотехнологічних синтетичних матеріалів, для яких характерні такі особливості як повітропроникність, міцність, легкість, практичність і гіпоалергенність.

Якісна продукція не деформується після численних прань. Відповідна футбольна форма не прилипає до тіла і не намокає, так як легко відводить вологу з поверхні тканини. Крім цього, під час контактних зіткнень або падінь матеріал не рветься.

З чистих бавовняних тканин трохи виготовляється екіпірування для футболістів. Це обумовлено тим, що натуральний матеріал вбирає вологу. В результаті намокла футболка і шорти стають джерелом дискомфорту для спортсмена.

Якісний комплект, що підходить для тренувань і матчів, повинен бути пошитий з поліестеру, нейлону або сумішевих тканин. Щоб забезпечити ефективний повітрообмін, відведення вологи та відповідний температурний режим, виробники футбольної одягу використовують для обробки матеріалів спеціальні добавки і просочують склади.

Що вибрати?

Кожен футболіст повинен мати три комплекти форми, яка відрізняється між собою за функціональним призначенням: основну, тренувальну і гостьову.

Футбольний комплект для змагань складається з наступних елементів одягу: футболки, шортів і гетр. Тренувальна екіпірування більш різноманітна. Футболісти під час підготовки до матчів одягають футболки з короткими або довгими рукавами, вітровки, майки, спеціальні труси, штани і т. Д. Дизайн форми і її колірне оформлення залежать від вибору тренерського складу. Часто форма купується в готовому вигляді. Але при необхідності можливе її виготовлення на замовлення.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99