Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати систему опалення

Автор: Vladislav
30.11.2017 22:42

Опалення - один з основних факторів комфорту, саме тому до вибору системи опалення потрібно ставитися максимально відповідально. Однак, при виборі опалення в приватному будинку потрібно розглядати не тільки температуру, але і такі параметри як відносна вологість в приміщенні, повітрообмін і відсутність протягів.

Системи опалення приватного будинку

Лідером серед систем опалення безумовно є радіаторна система. Радіаторна система має відпрацьовану технологію розрахунку і монтажу, забезпечує потужний тепловий потік і завдяки своєму розташуванню створює теплову завісу. Вона найбільш проста і невибаглива, але має і недолік - інертність. Радіаторна система довго входить у робочий режим і її досить складно автоматизувати або налаштувати за індивідуальними параметрами. Також, при підключенні радіаторів є деякі обмеження.

До речі, на этом сайте ви можете придбати якісні системи опалення за найвигіднішими цінами просто зараз!

Тепла підлога і теплі стіни як система опалення стають все більш популярними. І це цілком зрозуміло - прогрівається вся поверхня перекриття і конвекційні потоки спрямовані строго знизу вгору. Така система опалення вважається найбільш комфортною, адже температура поверхні підлоги досягає 28 градусів.

Для облаштування теплої підлоги буде потрібно проведення капітального ремонту, так як необхідно вибрати місце для установки колектора, виконати розведення труб і укладання нової підлоги, а також підібрати підлогове покриття, сумісний з теплим підлогою - знижує ефективність і витримує постійний нагрів.

Основні переваги:

  • висока швидкість прогрівання приміщення;
  • рівномірний розподіл тепла;
  • існує можливість тонкої настройки;
  • у теплоносія низька ефективна температура;
  • не займає корисне місце приміщення, прихований монтаж.

При цьому монтаж теплої підлоги досить трудомісткий і вимагає великих початкових витрат. При цьому також мають місце обмеження у використанні деяких підлогових покриттів. Без насоса таке опалення працювати не буде, а значить, і при відключенні електрики ви залишаєтеся без опалення.

Електрична тепла підлога дуже схожий на водяній. різниця в тому, що у водяного теплої підлоги є теплоносій, а у електричного це безпосередньо провід. Електрична тепла підлога нагрівається швидше, але його не можна розташовувати під стаціонарними меблями та обладнанням. Через відсутність теплоносія система стає інертною і для того, щоб стать залишався дійсно теплим, необхідна дуже велика кількість електроенергії.

Якщо розглядати опалення з точки зору комфортного мікроклімату, то найбільш ефективним є повітряне опалення. при його облаштуванні повноцінно використовується проточно-витяжна вентиляція і попередньою підготовкою повітря, зволоженням або осушенням і рекуперацією. Головний недолік цієї системи - ціна і обов'язковий монтаж вентиляційних каналів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99