Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні аспекти вибору унітазу

Автор: Vladislav
29.11.2017 23:05

Вибір унітазу достатньо не легке питання для звичайного покупця, бо крім кольору, бренду та ціни сантехніка між собою відрізняється ще дуже багатьма аспектами. Якщо ви бажаєте купити якісний унітаз, то пропонуємо вам розглянути основні моменти щодо його вибору.

Матеріал унітазу

На сьогоднішній день унітази, як і бачки виготовляють з різноманітних матеріалів, таких як:

  • скло;
  • сантехнічного фарфору та фаянсу;
  • деревини;
  • натурального чи штучного мармуру;
  • металу і не тільки.

Найбільш поширеними варіантами матеріалів для такої сантехніки є фарфор та фаянс, оскільки ці матеріали мають довгий термін експлуатації та доступну вартість. Інші матеріли, як правило, використовують для виготовлення унітазів по індивідуальному замовленню.

Конструкція чаші

Загалом конструкція чаші відповідає за те, щоб продукти життєдіяльності людини змивались одним зливом води та за те, щоб при дефекації не відбувалось сплеску води. Розрізняють три типи чаш:

  • воронкоподібні;
  • тарільчаті;
  • козиркові.

Сучасними варіантам вважаються козиркові та воронкоподібні, на даний момент їх можна придбати у будь-якому магазині сантехніки, обидва варіанти розроблені так, що в чаші не буде відбуватись сплеск води, але у воронкоподібному типі обов’язковою умовою є те, щоб рівень води у чаші не перевищував 7 сантиметрів. Стосовно тарілкоподібної сантехніки, то вона відома багатьом і вважається вже класичною моделлю унітазу, сьогодні на неї практично нема попиту і таку сантехніку у будь-якому магазині не купиш, це обумовлене тим, що такий варіант менш гігієнічний ніж його сучасні «послідовники». По цьому посиланню представлено дуже багато різноманітних моделей унітазів: http://real-house.com.ua/toilet-bowls.

Надійний злив

Багато покупців такої сантехніки бажає, щоб унітаз на 100% змивав продукти життєдіяльності людини, але не всі знають, що для цього дуже важливо вибрати потужну систему змиву. Розрізняють прямий та круговий змив води, як правило, старі моделі унітазів обладнанні прямим змивом, а нові - круговим. Змив по колу є дуже вдалим варіантом, тому що він витрачає менше води та дуже гарно змиває все з чаші унітазу.

Вибираючи унітаз кожен покупець зіштовхується з різними питаннями, від монтажу до кольору сантехніки, у цій статті ми висвітлили деякі нюанси стосовно такої сантехніки, знаючи які ви зможете вже купити довговічний та надійний виріб.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99